کد خبر: 850084
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۱
تیری آنری

اسطوره آرسنال یک بار دیگر دشمنی خود را با تیم فوتبال تاتنهام نشان داد و به این تیم طعنه زد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از دیلی استار، تاتنهام در دو فصل اخیر لیگ برتر انگلیس از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی بوده است اما کسب چند نتیجه‌ بد باعث شد امید هواداران این تیم به ناامیدی تبدیل شود.

شاگردان مائوریسیو پوچتینو در شبی که سخت به پیروزی نیاز داشتند، با یک گل برابر وستهام باختند تا با توجه به پیروزی احتمالی چلسی برابر میدلزبرو، شرایط برای قهرمانی سفیدپوشان وایت هارت لین بسیار سخت شود.

تیری آنری که سال‌ها در ترکیب آرسنال می‌درخشید و دشمن دیرینه تاتنهام به شمار می‌رود، در واکنش به این شکست اظهار کرد: بعضی می‌گویند تاتنهام جام قهرمانی را از دست داد اما این حرف درست نیست چون تیمی جام را از دست می‌دهد که صدرنشینی را تجربه کرده باشد. تاتنهام در دو فصل اخیر، صدرنشین نشده است و نمی‌توان گفت که آنها جام را از دست دادند.

او ادامه داد: شاگردان پوچتینو با وجود این که مدعی قهرمانی بودند، نه در فصل قبل و نه در فصل جاری صدرنشینی را تجربه نکردند. بنابراین آنها چیزی را از دست ندادند. برای قهرمان شدن چلسی، کمی انتظار باید کشید. آنها در دو دیدار آینده خود پیروز می‌شوند و جام می‌گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار