کد خبر: 849472
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰
وزير ارتباطات با تأييد زمان اعلامي اجراي رجيستري از سوي ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: احياي طرح رجيستري موبايل را از تير ماه كليد خواهيم زد.
محمود واعظي در حاشيه همايش برق‌، الكترونيك و كامپيوتر در جمع خبرنگاران با تأييد زمان اعلامي از سوي ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز براي اجراي طرح رجيستري اظهار داشت: در كارگروهي به رياست معاون اول رئيس‌جمهوري و كار علمي مشترك با چند وزارتخانه موضوع مقابله با قاچاق گوشي بررسي و براي آن برنامه زمانبندي تهيه شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: اگر مردم از گوشي‌ها استفاده نمي‌كردند اجراي رجيستري كار بسيار آساني بود اما 100 ميليون گوشي در حال استفاده توسط مردم است و از اين رو بايد مكانيزمي اتخاذ مي‌كرديم كه مردم به زحمت نيفتند.
وي ادامه داد: درنهايت پروژه‌اي تعريف شد كه به ما گفته‌اند نتيجه پروژه تا تير ماه جواب مي‌دهد و بر اين اساس در سال گذشته اعلام كردم طبق زمانبندي رجيستري را در تير ماه كليد خواهيم زد.
 
  تكه‌پراني انتخاباتي وزير
واعظي در پاسخ به انتقاد برخي كانديداهاي رياست جمهوري از دولت فعلي گفت: در اين دوره از انتخابات شاهد روالي هستيم كه كانديداها به جاي ارائه برنامه‌هاي خود دولت فعلي را تخريب مي‌كنند اين در حالي است كه در پاسخ به برخي كانديداها كه اكنون از دولت انتقاد مي‌كنند بايد پرسيد كه آيا مردم امروز مي‌توانند از خدمات شهرداري‌ به خوبي استفاده كنند يا برخي كانديداهاي ديگر كه درباره مبارزه با فساد منتقد دولت هستند بايد پرسيد كه چرا در زماني كه سال‌ها در قوه قضاييه و دادستاني مسئوليت داشته‌اند با فساد مبارزه نكردند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين در پاسخ به افرادي كه فضاي مجازي را تهديد مي‌دانند گفت: فضاي مجازي در كنار فرصت‌هاي بي‌نظيري كه در اختيار مي‌گذارد تهديدهايي نيز دارد كه براي مقابله با مسائل غيراخلاقي و امنيتي فيلترينگ هوشمند را سرمايه‌گذاري كرديم و تاكنون اين طرح تا دو فاز پيش رفته و وارد فاز سوم خواهيم شد. وي ادامه داد: اما همان كساني كه تهديد مي‌كنند و هر روز مي‌گويند فضاي مجازي را بايد ببنديد بيشترين استفاده را دارند و امروز كانال‌ها و شبكه‌هاي داراي كاربر زياد را در آستانه انتخابات خريداري كرده‌اند.
 
   تشكيل كميته دانشگاهي براي ايجاد اشتغال از طريق علم
واعظي همچنين تشكيل كميته‌اي دانشگاهي براي ايجاد اشتغال از طريق علم را پيشنهاد كرد و گفت: ايجاد اشتغال با شعار ممكن نيست و نيازمند پشتوانه علمي است كه پيشنهاد مي‌كنم كميته‌اي با هدف افزايش اشتغال در كشور از طريق علم با تكيه بر توان دانشگاهي تشكيل شود.
وي ادامه داد: امروز مانند گذشته مردم تنها از نفت، پول و پشتوانه بيمه‌اي و بانكي پول نمي‌سازند بلكه از طريق ايده و مغزافزارها خلق ثروت مي‌كنند.
واعظي گفت: با توجه به اينكه تحولات دنياي الكترونيك، كامپيوتر و مخابرات بسيار سريع است دانشجوها بايد خود را به‌روز نگه دارند و در دانشگاه‌ها نيز روش‌هاي آموزشي به روش‌هاي مهارتي تغيير كند تا دانشگاه‌هاي ايران نيز مانند بسياري از دانشگاه‌هاي معتبر جهاني مركز توليد ثروت شوند. وي افزود: امروز شاهديم كه در كنار بسياري از دانشگاه‌هاي معتبر پارك‌هاي علم و فناوري تشكيل شده است. وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه به دانشگاه‌ها قول همكاري نزديك و حمايت مالي و فني داده‌ايم گفت: اگر خواهان جهش در اشتغال‌زايي در كشور هستيم بايد بستر ارائه انواع كسب و كارهاي الكترونيكي را فراهم كنيم. وي تأكيد كرد: خدمات اين حوزه مربوط به يك بخش نيست و همه حوزه‌ها از اين خدمات بهره‌مند مي‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار