کد خبر: 844371
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
پيكر‌هاي پاك دو مأمور فداكار پليس پايتخت تشييع شدند
پيكر‌هاي پاك دو مأمور فداكار پليس پايتخت كه بامداد روز 12 فروردين ماه در تعقيب و گريز خودروي متهمان به شهادت رسيده بودند، تشييع شدند.
روز گذشته با حضور جمعي از خانواده‌هاي معظم شهدا و فرماندهان نيروي انتظامي، پيكر دو شهيد نيروي انتظامي از محل ستاد فرماندهي نيروي انتظامي تهران بزرگ تشييع شد. در اين مراسم پيكرهاي پاك شهدا با شعارهاي يا حسين، ياابوالفضل براي خاكسپاري در آرامگاهشان بدرقه شدند.
 
در روز 12 فروردين براي جامعه بزرگ نيروي انتظامي اتفاق تلخي رخ داد و آن از دست دادن دو تن از مأموران وظيفه‌شناس به نام‌هاي محسن طهماسبي و مجيد خدابنده‌لو بود. در ساعات اوليه آن روز مأموران به خودروي پرايدي در خيابان دماوند مشكوك شدند و دستور ايست دادند، اما راننده خودرو اقدام به فرار كرد و در راستاي تعقيب و گريز بود كه شهادت اين دو مأمور رقم خورد.
بعد از گذشت چند روز از شهادت مأموران، طبق هماهنگي‌هاي لازم در ساعت 8:30 صبح روز گذشته مراسم تشييع پيكر اين دو شهيد والامقام در ستاد فاتب واقع در خيابان شريعتي تهران برگزار شد. در اين مراسم جمعيت باشكوه و گسترده‌اي از فرماندهان نيروي انتظامي كنار خانواده‌هاي شهيدان حضور داشتند. در حالي كه نواي مارش عزا و صداي مداحي در محوطه چشم‌ها را اشك‌آلود كرده بود، سردار ساجدي‌نيا فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ با ورود به محوطه در مقابل خانواده‌ و بستگان شهدا اداي احترام كرد. پس از آن هيئتي از جوانان با راه‌اندازي دسته عزاداري و چرخاندن پرچم پيشقدم پيكر شهدا وارد مراسم شدند و در ادامه پيكرهاي مطهر شهيدان در تابوت‌هايي مزين به پرچم جمهوري اسلامي ايران روي دوش همكاران با احترام مقابل جايگاه قرار گرفت. پس از تلاوت آياتي از قرآن كريم و عرض تسليت به خانواده محترم شهدا توسط مجري برنامه، سيد علي ياسيني شروع به مداحي و روضه‌خواني كرد. در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمين پاكنهاد، رئيس عقيدتي فاتب در سخنراني خود بعد از عرض تبريك به دو خانواده شهيدان گفتند: با توجه به مأموريت خطير و بزرگ نيروي انتظامي اينكه براي حفظ امنيت شهر و كشور مأموري داوطلب شود، جرئت مي‌خواهد و اين دو شهيد بزرگوار از جمله شجاعان اين تشكيلات بودند كه بايد به خاطر شهادتشان به خانواده آنها تبريك بگوييم، اما به جامعه نيروي انتظامي تسليت مي‌گوييم؛ چراكه وقتي در راهپيمايي‌‌هاي مختلف در سطح كشور، مراسمات گوناگون در ماه‌هاي رمضان و محرم نيروي انتظامي به تنهايي از عهده ايجاد امنيت و آرامش بر مي‌آيد، به خاطر داشتن اينچنين جواناني است به همين دليل از يك سو بايد تسليت گفت و از سوي ديگر تبريك، چراكه شهادت افتخاري است كه نصيب هر كسي نمي‌شود.
 
پس از سخنراني حجت‌الاسلام و المسلمين پاكنهاد، تابوت شهيدان كه همچون نگيني مي‌درخشيد در حالي كه با گل‌هاي سفيد و زرد زير نم‌نم باران توسط حضار گلباران مي‌شد توسط همكاران باوفايشان تا خيابان شهيد بهشتي بدرقه و از آنجا به شهرستان‌هاي اسلامشهر و تويسركان منتقل شد تا در جايگاه ابدي‌شان آرام بگيرند.
 
در ادامه سردار ساجدي‌نيا در حال بدرقه پيكر مطهر شهيدان در گفت‌و‌گويي با جمع خبرنگاران در مورد چگونگي شهادت آنها گفت: نيروي انتظامي در ايام نوروز براي حفظ آرامش و امنيت مردم در سراسر شهر چندين ايستگاه بازرسي راه‌اندازي كرده بود. بامداد دوازدهم فروردين در يكي از اين ايستگاه‌ها وقتي مأموران به خودروي پرايدي مشكوك ‌شدند و دستور ايست دادند از آنجا كه سرنشينان خودرو از افراد سابقه‌داري بودند، خلاف دستور ايست فرار كردند و اين دو مأمور شجاع و وظيفه‌شناس در عمليات تعقيب و گريز به شهادت ‌رسيدند. سردار ساجدي‌نيا در ادامه گفت: اين قبيل اتفاقات اگرچه براي ما بسيار تلخ است اما اميدواريم براي مردم ايران مايه اميدواري باشد و بدانند كه همه همكاران ما در نيروي انتظامي حافظ جان و مال آنها هستند و براي آرامش آنها تا پاي جان ايستاده‌اند. او در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران در خصوص حوادث نوروزي گفت: خوشبختانه در نوروز امسال كاهش 30 تا 40 درصدي در انواع حوادث از جمله شرارت‌ها، سرقت‌ها و تصادفات منجر به فوت داشته‌ايم. فرمانده نيروي انتظامي در آخر گفت: ما در مقابل همه تهديدات داخلي و خارجي تمام قد ايستاده‌ايم و اعلام آمادگي مي‌كنيم. دشمنان داخل و خارج بدانند ريختن خون فرزندانمان ما را در ادامه مسير استوارتر و مقاوم‌تر خواهد كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار