کد خبر: 838183
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹
زن جوان بعد از قتل دو كودك خردسالش اقدام به خودكشي كرد.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه شنبه، 23 بهمن ماه بود كه قاضي علي‌اكبر احمدي‌نژاد، بازپرس ويژه قتل مشهد از حادثه‌اي خونين در يكي از محله‌هاي شهر با خبر و همراه كارآگاهان پليس آگاهي در محل حاضر شد. تيم جنايي در محل با اجساد دختري هشت‌ساله و پسري چهار ساله مواجه شدند. بررسي‌هاي تيم پزشكي قانوني در محل نشان داد كه اين دو كودك با فشار بر عناصر حياتي گردن كشته شده‌اند. آنها همچنين با پيكر نيمه‌جان مادر 33 ساله دو كودك در حالي كه با چاقو اقدام به بريدن رگ دستش كرده بود، مواجه شدند. در اولين گام زن مجروح به بيمارستان منتقل شد.

زن جواني كه پليس را از ماجرا با خبر كرده بود، در شرح ماجرا گفت: ساعتي قبل خواهرم پيامكي برايم ارسال كرد كه در آن نوشته بود قصد دارد به زندگي خودش و دو كودكش خاتمه دهد. او نوشته بود كه به خاطر اختلاف با شوهرش اين تصميم خونين را گرفته است. هر چه با تلفن همراهش تماس گرفتم، جواب نداد به خاطر همين خودم را به اينجا رساندم و بعد از بازكردن در با اين حادثه هولناك مواجه شدم و به پليس خبر دادم.

 اين زن همچنين گفت: خواهرم از چند سال قبل همراه دختر خردسالش به تنهايي زندگي مي‌كرد تا اينكه با مردي آشنا شد و با او ازدواج كرد. آنها صاحب پسري شدند تا اينكه اين حادثه اتفاق افتاد.  بعد از انتقال اجساد به پزشكي قانوني، تحقيقات به دستور بازپرس احمدي‌نژاد در اين باره ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار