کد خبر: 829570
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲
رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان اهر از تعهد خیران مدرسه‌ساز به ساخت ۶۶ کلاس درس در دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز اهر خبر داد.
جعفر شجاعی با اشاره به نتایج این جشنواره گفت: در دومین جشنواره خیران مدرسه‌ساز اهر که در محل سالن همایش‌های جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور در تهران برگزار شد توانستیم به نتایج خوبی برای آینده آموزشی شهرستان دست پیدا کنیم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان اهر افزود : در این جشنواره خیران مدرسه‌ساز هزینه ساخت ۶۶ کلاس درس را شامل دو باب مدرسه ۱۲ کلاسه، دو باب مدرسه شش کلاسه، سه باب مدرسه چهار کلاسه، سه باب مدرسه دو کلاسه و ۱۲ باب مدرسه یک کلاسه را تقبل کردند.

وی با ذکر اینکه خیرین در این جشنواره ۸۰۰ میلیون ریال وجه نیز تقبل کرده‌اند که به‌حساب اداره کل نوسازی مدارس واریز خواهد شد، ادامه داد: به‌غیراز کلاس‌های درس و وجوه نقدی، تجهیزات موردنیاز برخی مدارس مانند ۳۰ دستگاه بخاری گازی و ۲۰ دستگاه گرمگن گازی نیز توسط خیرین تقبل شده است.

شجاعی همچنین از تقبل تعدادی کتاب‌های مرجع و آموزشی توسط دو نفر از خیرین به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: تمامی هزینه‌های دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز اهر در تهران، توسط خیرین شهر اهر و تهران، شرکت‌های خصوصی و شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر پرداخت گردیده است که از این عزیزان نیز تقدیر و تشکر می‌کنیم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار