کد خبر: 829476
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
رئیس اتاق بازرگانی سمنان:
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با بیان این که تلاش دولت تدبیر و امید برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی با هدف افزایش اشتغال و توسعه پایدار در کشور قابل تقدیر است، گفت: برخی از انتقادهای منعکس شده در چند ماه گذشته به برنامه های اقتصادی دولت در رسانه ها به دور از انصاف است.

علی اصغر جمعه ای  افزود : هیچ دولتی علاقه ای به دفع سرمایه گذار ندارد و برای افزایش اشتغال همکاری بخش های خصوصی و دولتی اجتناب ناپذیر است.
وی اظهار داشت : باید مردم شرایط بحرانی اقتصادی در دولت گذشته را به یاد بیاورند و دولت یازدهم با اقدام های موثر توانست تورم بیش از 40 درصدی را به کمتر از 10 درصد کاهش دهد.
وی اضافه کرد : دولت تدبیر و امید به تنهایی نمی تواند مشکلات تحمیل شده اقتصادی را برطرف کند و لازم است سایر قوای نظام جمهوری اسلامی به منظور رونق اقتصادی به این دولت کمک کنند.
جمعه ای تصریح کرد : مچ گیری یکی از چالش اساسی در جریان های سیاسی کشور است و بسیاری از جناح ها با بزرگنمایی مشکلات کشور ذهنیت مردم را نسبت به عملکرد مثبت دولت تغییر می دهند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنانبا بیان این که بخش خصوصی و فعالان بخش اقتصادی در کشور با مشکلات عدیده ای مواجه هستند ، گفت : دولتمردان باید با وحدت و انسجام درصدد رفع مشکلات این افراد تلاش کنند.
وی بیان داشت : از اوایل انقلاب اسلامی تاکنون برنامه های منسجمی به منظور افزایش اشتغال و رونق تولید برنامه ریزی شده است اما در گام های عملیاتی همواره دچار نقص بوده ایم که باید این شرایط به اتمام برسید.
جمعه ای اظهار داشت : در مبادلات خارجی، صادرات کالا ها ، هزینه های تولید و تعرفه، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در کشور دچار مشکل هستند که لازم است دولت بیش از پیش گام های موثر تری در این راستا بردارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان اظهار داشت : برنامه های جامع اقتصادی دولت تدبیر و امید برای نتیجه دهی به زمان لازم دارد و باید مردم و سرمایه گذاران نسبت به برنامه های دولت شتاب زده عمل نکنند.
 در هفدهم ماه اسفند 1394 استانداری سمنان تفاهم نامه 27 هزار میلیارد ریالی با سرمایه گذاران خارجی و داخلی منعقد کرد که همه برنامه ریزی های مسئولان امر برای تحقق این مقدار سرمایه گذاری متمرکز شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار