کد خبر: 828297
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵
امام جمعه اردبیل:
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: تعطیلی گمرک اصلاندوز اثر بدی داشته و به بی‌اعتمادی مردم منجر شده است.
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی  در دیدار با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: با افتتاح و راه‌اندازی مجدد این گمرک امیدواریم وثوق و اعتماد مردم تأمین شده و بهترین فرصت برای خدمت‌رسانی شایسته به مردم منطقه فراهم آید.

وی به موضوع راه آهن اردبیل به عنوان یک مسأله گره خورده با غرور اهالی و مطالبه عمومی اشاره کرد و گفت: از آنجایی که رئیس جمهور در سفر به اردبیل قول تکمیل راه آهن اردبیل را داده‌اند، اهالی استان اردبیل انتظار جدی از دولت تدبیر و امید دارند تا این پروژه هر چه سریعتر تکمیل شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در شرایط نامساعد جوی اردبیل تصریح کرد: این کار که از سر اخلاص است، جدیت و تلاش واقعی دولتمردان را به انجام شایسته امور و کارها می‌رساند.

عاملی در ادامه به گلایه‌های مردمی از بالا بودن نرخ گاز مصرفی در مناطق سردسیر همچون اردبیل اشاره کرد و افزود: مردم انتظار دارند همچون مناطق گرمسیری که اهالی در نرخ برق مصرفی با برخی شرایط سهل روبه‌رو می‌شوند، در مناطق سردسیر نیز در مصرف گاز دولت به کاهش قیمت گاز مصرفی اقدام کند.

وی به تعطیلی پروژه سد و آبرسانی عنبران و نارضایتی اهالی منطقه نیز اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم شخص معاون رئیس جمهور به وعده خود نسبت به اهالی سنی‌نشین عنبران وفادار بوده و در تکمیل پروژه آبرسانی اعتبار کافی را اختصاص دهد.

عاملی ضرورت پرداخت منابع مورد نیاز به زمین‌های تصرف شده کشاورزان را در تکمیل سد گیوی که همه ساله سرریز می‌شود، خاطر نشان کرد و گفت: ما ضمانت پرداخت مطالبات کشاورزان منطقه را داده‌ایم ولی تاکنون اعتباری در این زمینه از بابت تملک زمین‌های اطراف سد گیوی اختصاص نیافته است.

امام جمعه اردبیل به مجموعه فاخر و جهانی بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه گردشگران بیشمار داخلی و خارجی از این مجموعه تاریخی بازدید می‌کنند اطراف بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی بسیار مخروبه به نظر می‌رسد و در شأن دارالارشاد اردبیل نیست که انتظار می‌رود معاون رئیس جمهور اعتباری را برای تملک خانه‌های اطراف این بقعه اختصاص دهد تا ما بتوانیم حریم بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی که یک اثر تاریخی و ماندگار برای عزاداری اردبیلی‌ها در ماه محرم است، فراهم کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها