کد خبر: 826569
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴

تمرین تیم‌های ملی قایقرانی

دریاچه آزادی از بیست و دوم آذربایجان میزبان ملی‌پوشان کایاک و کانوی ایران خواهد بود.

به گزارش ایسنا، ۱۸ قایقران در بخش کایاک و هشت قایقران در بخش کانو در آغاز سیزدهمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی قایقرانی در دریاچه آزادی به آب می‌زنند و تا دوازدهم دی نیز در اردو خواهند بود.

ایرج اقلیمی سرمربی کایاک، انوش عباسی مربی کایاک، الیاس اقلیمی سرمربی کانوکانادایی و ایمان پورعزیز مربی کانوکانادایی، اعضای کادر فنی این تیم هستند.

در بخش کایاک، فرزین اسدی از مازندران، احمدرضا طالبیان از اصفهان، علی آقامیرزایی، پیمان قویدل، امیرحسین غریب، جواد مومنی، صادق زمانی و محمد گلپیرا از گیلان، محمدطاهر حسینی افشار و هادی جعفری از کرمانشاه، بابک دربان، علیرضا علیمحمدی و پوریا شریفی از تهران، امید احمدی از زنجان، مجید جواهری از خراسان رضوی، محمد ولدی اطهر و مصطفی نوری از همدان و محمدجواد ترکی از بوشهر در اردو حاضر هستند.

در بخش کانوکانادایی نیز شاهو ناصری از کردستان، علی اجاقی از کرمانشاه، سهیل نوروزنژاد از گیلان، محمدنبی رضایی از مازندران و دامون صادقی، معراج محمدزاده، کیا اسکندانی و هومن کریمی از تهران نفرات دعوت شده به اردو هستند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار