کد خبر: 824613
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
امام جمعه موقت اردبیل:
امام جمعه موقت اردبیل گفت: بسیج میراث گران‌سنگ انقلاب و امام راحل است که هیچگاه دچار فراموشی یا غفلت نمی‌شود.

به گزارش جوان از اردبیل، حجت‌الاسلام ‌صادق بهزاد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اردبیل به دو فقدان عظیم در روزهای گذشته که مردم استان را داغدار کرد، اشاره کرد و گفت: ما شاهد رحلت جانگداز آیت‌الله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی بودیم که از یاران دیرین امام و مجاهدان انقلاب بود.

وی با اشاره به جایگاه یک عالم فقیه، آگاه به زمان و دانشمند اظهار کرد: خداوند از آن جهت هدایت امت را به علمای عامل و فقهای دانا داده تا بتوانند در هدایت جامعه و تربیت افراد عمر خود را به بهترین شکل صرف کنند.

امام جمعه موقت اردبیل با بیان اینکه یک عالم فقیه، ‌دانشمند و عامل به وظیفه برتر از یک عابد زاهد است، تصریح کرد: عابد تنها به نجات خود فکر می‌کند در حالی که عالم در کنار نجات خود به فکر نجات دیگران است.

بهزاد با بیان اینکه در طول تاریخ علما تلاش کردند تا روشنگر حرکت‌های جامعه باشند، افزود: در عصر معاصر امام راحل بزرگترین هدایتگر قرن معاصر توانست بشریت را از خواب غفلت بیدار کرده و روح معنویت، عزت و شرافت را در جامعه تزریق کند.

وی با بیان اینکه حضرت آیت‌الله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی چه قبل از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب همواره در کنار امام و یار صدیق انقلاب بود، بیان کرد: در هر سنگری که آیت‌الله موسوی اردبیلی حضور داشت، یک حرکت بی‌نظیری را در هدایت امت اسلامی می‌توانستیم ببینیم.

بهزاد در ادامه خطبه‌های نماز به درگذشت فخرالذاکرین، سلطان مداحان عالم اسلام و تشیع سلیم مؤذن‌زاده اشاره کرد و ادامه داد: ‌سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی با مداحی اهل بیت شهرت جهانی پیدا کرد و همواره کوشید تا با اخلاص و مراقبت از نفس خود زمینه بهانه‌جویی به دست دشمنان را ندهد.

وی با اشاره به جایگاه یک مداح وارسته در مکتب اسلام که در منقبت و ذکر مصائب اهل بیت (ع) نقش پیشتازی را انجام می‌دهد، اضافه کرد: در بیش از 70 سال نوکری و مداحی مصائب اهل بیت، سلیم مؤذن‌زاده کوچکترین نقطه ضعفی از خود نشان نداد و همواره با انتخاب یک متن و بیان فاخر در ذکر مصائب اهل بیت (ع) تلاش کرد تا بهانه‌ای به دست وهابیت پلید ندهد.

بهزاد انتخاب موضوعات و بیان مسائل دقیق در ذکر مصیبت، مرثیه و مداحی تأثیرگذار را از ویژگی‌های مؤذن‌زاده اردبیلی برشمرد و اظهار کرد: او توانست با هنرمندی خاص و به شکل جهانی پیام اهل بیت را به عاشقان این طریق معنوی انتقال دهد.

وی تصریح کرد: تنها شخصیت سلیم مؤذن‌زاده کافی بود تا ما بتوانیم حقانیت اسلام و اهل بیت را به دنیا معرفی کنیم چرا که همه این پیام را با نوحه و صدای دلنشین و لحن گیرای مؤذن‌زاده اردبیلی با گوش جان شنیده بودند.

خطیب جمعه موقت اردبیل گفت: ویژگی برجسته سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی در آنجا بود که او هیچ وقت نوکری امام حسین (ع) را با پادشاهی دنیا معامله نکرد هر چند که همواره در موقعیت‌هایی قرار داشت که می‌توانست با خیال راحت‌تر در کشورهای مختلف زندگی کند اما تعصب وطن و سرزمین خود را به عافیت‌طلبی در مهاجرت به کشورهای دیگر ترجیح نداد.

بسیج میراث گرانبهای انقلاب و امام راحل است

امام جمعه موقت اردبیل در ادامه خطبه‌های نماز به هفته بسیج و سالروز تشکیل این نهال پرثمر انقلاب اشاره کرد و افزود: بسیج میراث گران‌سنگ انقلاب و امام راحل است که هیچ وقت دچار فراموشی و یا غفلت نمی‌شود.

بهزاد با یادآوری اینکه در تمام دنیا جمهوری اسلامی ایران را با فرهنگ بسیجی و ایثار و شهادت می‌شناسند، بیان کرد: امروز بسیج با ورود در همه عرصه‌ها کلیددار پیشرفت و توسعه کشور است.

وی در خطبه اول نماز نیز با دعوت نمازگزاران به تقوای الهی به دهه آخر صفر و فرا رسیدن ایام حزن و اندوه رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) اشاره کرد و ادامه داد: این ایام فرصت خوبی است تا بتوانیم شاخصه‌ها و برجستگی‌های زندگی پیامبر اکرم (ص) را به همراه ائمه اطهار برای مشتاقان بیان کرده و معرفی کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها