کد خبر: 823234
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر خمیر از اجرای طرح آبخیزداری در بندرخمیر با سرمایه گزاری 3 میلیارد ریالی خبر داد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر خمیر از اجرای طرح آبخیزداری در بندرخمیر با سرمایه گزاری 3 میلیارد ریالی خبر داد.

داریوش قانعی هدف از  اجراي اين طرح را حفاظت خاک و تقویت پوشش گیاهی، تقویت سفره آب زیرزمینی، کنترل رسوب و حفاظت اراضی کشاورزی در برابر خسارات سیل در حوزه ای به مساحت 820 هکتار اعلام کرد.  

قانعی حجم آبگیری سالیانه طرح آبخیزداری روستای گوین را 400 هزار مترمکعب اعلام کرد و افزود: این طرح شامل عملیات خاکی و سنگی ملاتی با ارتفاع کل سازه پنج متر و ارتفاع مفید سه متر اجرا می شود و ارزش سرمایه گذاری این طرح سه میلیارد ریال و تا پایان سال جاری به بهره برداری میرسد.

وی با اشاره به حضور گسترده و مشارکت قابل توجه خیران بندر خمیر در اجرای طرح های آبخیزداری، ادامه داد: تاکنون چهارسازه آبخیزداری با هزینه چهار میلیارد ریالی توسط خیران در این شهرستان اجرا شده است.

براساس اعلام مسئولان منابع طبیعی هرمزگان، این استان حائز رتبه نخست در احداث سازه های آبخیزداری خیز ساز در کشور است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار