کد خبر: 823098
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷

حسین عبدی

بازیکن سابق تیم پرسپولیس با بیان اینکه بازی در این شرایط بد آب و هوایی تجربه‌ای نو برای خیلی از بازیکنان ایران بود گفت: باید دست به دست هم دهیم و تیم ملی را برای صعود به جام جهانی کمک کنیم.

حسین عبدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بازی تیم ملی با تیم سوریه اظهار کرد: رقیب اصلی تیم ملی زمین و آب و هوا بود. بازی کردن در این زمین بسیار سخت تجربه‌ای جدید برای خیلی از بازیکنان ما بود. به همین خاطر بازی سختی داشتیم و نتوانستیم امتیاز کامل را کسب کنیم.

او در ادامه درباره تعویض‌های کارلوس کی‌روش گفت: در نهایت سرمربی است که تعویض‌ها را انجام می‌دهد و این بستگی به این دارد که بخواهد بازی را تهاجمی‌تر یا تدافعی‌تر دنبال کند و در نهایت نتیجه بازی را عوض کند. در هر صورت بازیکنان چه آن‌هایی که در زمین بودند و چه آن‌هایی که روی نیمکت بودند تلاش خود را کردند ولی شرایط بد زمین و آب و هوا نگذاشت به نتیجه خوب دست پیدا کنند.

عبدی درباره شرایط تیم ملی در جدول رده‌بندی گروه B مقدماتی جام جهانی بیان کرد: تا انتهای بازی ها نمی‌شود درباره این موضوع صحبت کرد. ما الان با یک امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار داریم ولی این جایگاه شکننده است. اینکه فکر کنیم به جام جهانی صعود کرده‌ایم ساده‌انگاری است ولی نباید فشار خاصی را روی تیم ملی تحمیل کنیم و باید دست به دست هم دهیم و تیم ملی را برای صعود به جام جهانی کمک کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار