کد خبر: 820385
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۶
در استقبال از شهید ذاکر حیدری شهید مدافع حرم انجام شد
پیکر شهید مدافع حرم ذاکر حیدری هفدهمین شهید مدافع حرم با استقبال مردم تبریز وارد این شهر شد.

 بار دیگر عطر شهادت شهیدی از مدافعان حرم فضای شهر تبریز را عطرآگین کرد.

مراسم استقبال رسمی از پیکر شهید مدافع حرم ذاکر حیدری  در محل فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز و با حضور فرماندهان سپاه عاشورا، مدیران، مسئولان و جمعی از مردم شهیدپرور استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

ذاکر حیدری هفدهمین رادمردی است که در سال‌های آرامش وطن، جوانی و زندگی‌اش را فدای حریم الهی ‌آل‌الله کرد.

حیدری که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه حضور یافته بود طی درگیری با نیروهای تکفیری داعش در حلب به شهادت نائل آمد و مدال پر افتخار شهدای مدافع حرم را بر گردن آویخت.

علی اصغری مدیر روابط عمومی سپاه عاشورا گفت: تشییع پیکر مطهر هفدهمین شهید جبهه مقاومت اسلامی از آذربایجان،  روز چهارشنبه 12 آبان ساعت 10.30  در میدان شهدای تبریز برگزاری و در وادی رحمت گلزار شهدای مدافع حرم تبریز به خاک سپرده می‌شود.

مدیر روابط عمومی سپاه عاشورا تصریح کرد: شهید ذاکر حیدری هفدهمین مدافع شهید در جبهه مقاومت اسلامی حلب و مسئول توپخانه شرق حلب که دیروز به شهادت رسید.

سردار شهید ذاکر حیدری دهم آذرماه سال 1343 در روستای لله لو ورزقان و در یک خانواده مذهبی، متوسط و تلاشگر متولد شد.

چند سالی از اوج دوران شیرین پیروزی انقلاب اسلامی و شکوهمند کشورمان نگذشته بود که مقارن با سال سوم نظریِ دوران تحصیلی وی، جنگ تحمیلی عراق علیه کشورمان شروع شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم در کنار سایر بزرگان در فعالیت‌های اجتماعی و عمومی که موردنیاز بود، شرکت می‌کرد.

در سال 1358 که حضرت امام (ره) دستور تشکیل بسیج را دادند ایشان نیز برحسب وظیفه و با توجه به نیاز تشکیل این سازمان ارزشمند در سال 1360 به عضویت بسیج درآمد و در کنار سایر بزرگان به ایفای وظیفه محوله پرداخت تا اینکه در سال 1361 به استخدام رسمی سپاه درآمد.

وی بعدها فرمانده عملیات توپخانه لشکر عاشورا شد. این شهید بزرگوار از همرزمان سرلشکر شهید احمد کاظمی که فرمانده وقت قرارگاه حمزه سیدالشهدا بود که به عنوان افسر تخصصی قرارگاه و همچنین مسئول عملیات گروه 60 رسالت تا سال 1375 خدمت می‌کرد.

آخرین مسئولیت وی مسئول عملیات سپاه عاشورا بود که پس از بازنشستگی به عنوان مستشار نظامی برای کمک به جبهه مقاومت عازم سوریه شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها