کد خبر: 819639
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰
واردات ورق چيني و كره‌اي به كشور
رئيس اتحاديه فروشندگان آهن با تأکید بر رکود بازار و تعطیلی 1500واحد تولید آهن‌آلات گفت: در حال حاضر ورق چيني و كره‌اي به صورت مواد اوليه وارد كشور مي‌شود و مقداري نيز شمش آهن به صورت واردات به بازار داخلي مي‌رسد.
رئيس اتحاديه فروشندگان آهن با تأکید بر رکود بازار و تعطیلی 1500واحد تولید آهن‌آلات گفت: در حال حاضر ورق چيني و كره‌اي به صورت مواد اوليه وارد كشور مي‌شود و مقداري نيز شمش آهن به صورت واردات به بازار داخلي مي‌رسد.
محمد آزاد، رئيس اتحاديه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات در گفت‌وگو با «نسيم آنلاين» گفت: بازار داخلي همچنان راكد است و تنها صنايع هستند كه فعاليت دارند، صنايع نيز مستقيماً مواد اوليه و آهن‌آلات را از بازار تهيه نمي‌‎كنند بلكه آن را از كارخانجات تهيه مي‌كنند.
وي در ادامه عنوان كرد: در بازار آهن هيچ‌گونه رونقي ايجاد نشده است اما تا حدي جلوي نوسانات قيمت گرفته شده است، به طوري كه تقريباً سه هفته‌اي است كه قيمت‌ها ثابت مانده است.
آزاد افزود: علت ثابت ماندن قيمت نيز اين است كه هم قيمت‌هاي جهاني نوساني نداشته و هم در بازار داخل كارخانجات به رغم ركود در بازار تصميم گرفته‌اند تا توليد را ادامه دهند و در نهايت اگر در داخل به دليل ركود، توليداتشان به فروش نرود سعي مي‌كنند آن را صادر كنند.
رئيس اتحاديه آهن فروشان اظهار داشت: به دليل ركود فعلي در بازار داخلي، صادرات امسال افزايش يافته است، به طوري كه صادرات 5/4 ميليون تني سال 94 در شش ماه ابتدايي امسال به 5 ميليون تن رسيده است.
وي گفت: هزار و 500 واحد زير مجموعه اتحاديه، به دليل شرايط نابسامان بازار توليد خود را به حداقل رسانده‌اند شايد نتوان گفت كه اين هزار و 500 واحد رسماً تعطيل شده‌اند اما وضعيتشان به گونه‌اي است كه براي فعاليت مجدد ترديد دارند زيرا بازار هيچ‌گونه رونقي ظرف اين مدت نداشته است.
آزاد تأكيد كرد: تقاضا كرديم تا با مسئولان سازمان امور ماليات جلساتي را برگزار كنيم و در رابطه با بازار آهن‌آلات و واحدهاي تعطيل تصميمات جدي بگيريم زيرا بنده معتقد هستم كه باز شدن مغازه‌ها حتي اگر مشتري نداشته باشد باز هم منجر مي‌شود كه رفته‌رفته رونق كمي به بازار بازگردد.
وي در رابطه با واردات آهن آلات از كشورهاي ديگر نيز به «نسيم آنلاين» گفت: چنانچه فولاد مباركه ورق تأمين كند كارخانجات صنايع تبديلي توليد خود را بدون استفاده از كالاي وارداتي ادامه مي‌دهند اما اگر فولاد مباركه آن را تأمين نكند آنها مجبور هستند از ورق وارداتي كه عمدتاً از چين و كره است استفاده نمايند.
رئيس اتحاديه آهن فروشان گفت: در حال حاضر ورق چيني و كره‌اي به صورت مواد اوليه وارد كشور مي‌شود و مقداري نيز شمش آهن به صورت واردات به بازار داخلي مي‌رسد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: جالب است كه ما خام‌فروشي كرده و سنگ آهن را ارزان صادر مي‌كنيم و بعد مجبور هستيم به جاي توليد شمش آن را كه به وسيله سنگ آهن كشور خودمان توليد شده از اين كشور تهيه كنيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار