پسرعمویم مدتی است كه به منابع عربی علاقه پیدا كرده و گاهی خبرگزاریهای عربی را میخواند. چند روز پیش آمد پیشم و گفت: شنیدی شاه بحرین چه حرفی درباره امام حسین(ع) زده است؟
گفتم: نه.
از روی گوشی هوشمندش خواند: منابع بحرینی گزارش دادند حمد بن عیسی مدعی شد كه اگر حسینبنعلی(ع) در عصر حاضر حضور داشت، در كنارش قرار میگرفت.
گفتم: عجب! پس نتیجه میگیریم كه ایشان در حال حاضر از سر ناچاری در كنار آلسعود و دشمنان امام حسین(ع) قرار گرفته است. تقصیر خودش نیست طفلك.
از توی گوشی چند تا خبر از منابع عربی درباره جلوگیری از عزاداری محرم در بحرین را نشانم داد و پرسید: پس چرا مجالس عزا را به هم میزند و هر جا پارچه و پرچم مشكی میبیند جمعآوری میكند؟
جواب دادم: این هم از ارادتش به آقا است. حتماً خوشش نمیآید پیروان آقا ناراحت باشند و ماتم بگیرند. این است كه با عزاداری مخالفت میكند.
پسرعمو توی چشمهایم نگاه كرد و گفت: این كشتاری هم كه راه انداخته لابد به خاطر كمك به شیعیان است كه به فیض شهادت برسند.
گفتم: خدا عالم است. خودش كه چیزی نگفته تا ریا نشود.
یك نگاه غضبآلودی بهم انداخت، بعد بلند شد و رفت.
پسرعمویم است دیگر، از وقتی با منابع عربی دمخور شده كمی اعصابش به هم ریخته است.