کد خبر: 811018
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۴
فوت مرد محكوم به قصاص در زندان كه هفت سال پيش با انگيزه سرقت، صاحب خودروي سمند را در منزلش به قتل رسانده بود، سبب شد خانواده مقتول درخواست ديه را مطرح كنند.
به گزارش خبرنگار ما، بهمن ماه سال 88، مأموران پليس تهران از ناپديد شدن ناگهاني مرد جواني همراه اتومبيلش باخبر شدند. خانواده بيژن به پليس گفتند او با خودروي سمند خود مسافركشي مي‌كرد. امروز مثل هميشه خانه را ترك كرد اما ديگر بازنگشت و گوشي تلفن همراهش هم خاموش است.

چند روز بعد از اعلام مفقود شدن بيژن بود كه خودروي او در خياباني حوالي محله آذري كشف شد. در حالي كه بررسي‌ها در جريان بود مرد جواني به پليس خبر داد كه خودروي سواري او سرقت شده است. تحقيقات نشان داد كه شاكي مشخصات خودروي بيژن را به پليس اعلام كرده است، بنابراين مرد جوان به عنوان مظنون بازداشت شد. وی در تحقيقات به قتل بيژن و سرقت خودروي او اعتراف كرد. وي گفت: روز حادثه به عنوان مسافر سوار خودروي بيژن شدم. در مسير سر حرف را باز كرد و گفت مي‌خواهد ماشينش را بفروشد. آنجا بود كه تصميم گرفتم خودروي او را سرقت كنم. ابتدا مدعي شدم قصد خريد خودروي او را دارم. بعد از توافق بر سر قيمت به بهانه نوشتن قولنامه او را به خانه‌ام كشاندم. در فرصت مناسب با وي درگير شدم و او را به قتل رساندم.

بعد از اقرار متهم و كامل شدن بررسي‌ها پرونده در شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران بررسي شد. خانواده مقتول به هيئت قضايي گفتند كه خواسته‌شان قصاص است. بيژن در جلسه رسيدگي جزئيات بيشتري از حادثه را هم شرح داد. او گفت: روزي كه به عنوان مسافر سوار خودروي مقتول شدم، متوجه شدم قصد فروش دارد. ناگهان فكر سرقت به سرم زد. كمي كه با او صحبت كردم متوجه شدم فرد ساده‌اي است و قبول مي‌كند معامله در محضر انجام نشود، به همين دليل در منزلم قرار گذاشتم.

روز قرار وقتي به منزلم آمد قيمت خودرو را بهانه و با او بحث كردم. وقتي درگير شديم، روسري را به دور گردنش انداختم و او را خفه كردم. بعد هم جسدش را مثله و داخل ساك جاسازي كردم. يك ماشين دربست گرفتم و به ترمينال غرب رفتم. آنجا سوار اتوبوس شدم و راهي قزوين شدم. بعد جسد را در بيابان‌هاي شهر رها كرده و به تهران برگشتم. وقتي به منزلم رسيدم متوجه شدم خودروي سمند مقابل در خانه نيست.

 آنجا بود كه به مأموران خبر دادم و آنها مرا دستگير كردند. هيئت قضايي بعد از شور متهم را به قصاص، 11 سال حبس و 74 ضربه شلاق محكوم كردند. پس از آن رأي دادگاه در ديوان عالي كشور بررسي و مهر تأييد خورد. در حالي كه مقدمات اجراي حكم قصاص در جريان بود از زندان خبر رسيد كه متهم به علت سكته قلبي فوت شده است. با مرگ قاتل خانواده اولياي دم اعلام كردند از آنجا كه ديگر امكان قصاص متهم وجود ندارد، خواسته‌شان دريافت ديه است. پس از آن بود كه خانواده متهم اعلام كردند توانايي پرداخت ديه را ندارند. وقتي تحقيقات ادعاي خانواده متهم را تأييد كردند خانواده اولياي دم از بازپرس درخواست كردند ديه مقتول از بيت‌المال پرداخت شود. با موافقت بازپرس، پرونده براي بررسي به شعبه دهم دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي قربان‌زاده ارجاع شد. روز گذشته بعد از تشكيل جلسه، هيئت قضايي با بررسي اوراق پرونده وارد شور شدند تا در اين باره تصميم‌گيري كنند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار