کد خبر: 810589
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
مسئول بسیج سازندگی سپاه اسلامشهرخبر داد:
اجرای طرح هجرت 3 در سال جاری بالغ بر 800 میلیون ریال برای آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر، صرفه جویی اقتصادی داشته است.
حمید امیرلو مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه سیدالشهدا اسلامشهر با اعلام اين خبر گفت: دراین طرح که به منظورغنی سازی وپر کردن اوقات فراغت دانش آموزان و آموزش مهارت های زندگی همراه شده ، مدارس شهرستان توسط دانش آموزان،زیبا سازی، رنگ آمیزی و شاداب سازی می شو د.

وی با اشاره به مزایایی اجرای طرح هجرت،بیان کرد: درسال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل ، طرح هجرت 3 در سطح 10 مدرسه درشهرستان اسلامشهر به اجرا در آمد که،با اجرای این طرح دانش موزان شرکت کننده ضمن پر کردن اوقات فراغت خود ، با حرفه و شغلی نیز آشنا می شوند.

مسئول بسیج سازندگی اسلامشهر تصریح کرد: اجرای برنامه های فرهنگی ، ورزشی ، تشکیل حلقه های صالحین ، اقامه نماز جماعت در کنار فعالیتهای عمرانی از جمله برنامه هایی است که در این طرح به اجرا در می آید .

وی افزود: در طی روزهای برگزاری این طرح بیش از 400 نفرنیروی جهادی از دانش آموزان شهرستان اسلامشهر با همکاری حوزه دانش آموزی و بسیج محلات ، تحت نظارت و آموزش استادکاران مهار و برجسته مورد آموزش قرار گرفته وپس از آن اقدام به انجام ماموریتهای محوله شدند.

امیرلو گفت:شرکت کنندگان درطرح هجرت با فعالیتهایی مانند جوشکاری ،نقاشی ورنگ آمیزی، نجاری،لوله کشی و...آشنا شده وبرای آینده ضمن ادامه تحصیل وکسب مدرک، برای خود حرفه ای نیز انتخاب می نمایند.

وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده ، تاکید کرد: در طرح هجرت 3 سالجاری تاکنون 6 باب مدرسه در بخش مرکزی اسلامشهر و تعداد 4 باب مدرسه نیز در بخش چهاردانگه این شهرستان اجرا شده ، گروههای جهادی هجرت 3 ضمن تعمیر میز و نیمکت مدارس ، اقدام به رنگ آمیزی کلاسهای درس ، زیبا سازی فضای مدارس و طراحی و نقاشی برروی دیوارها نموده و محیط شاداب و جذاب برای استقبال از فصل بهار علم و دانش فراهم کرده اند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار