کد خبر: 808778
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸
در طول پنج سال گذشته رؤساي اتاق بازرگاني هيچ علاقه‌اي به شفاف‌سازي در خصوص هزينه‌هاي ساخت ساختمان جديد اين اتاق نداشتند، در حالي كه بررسي‌ها نشان مي‌دهد براي هر متر مربع آن بيش از ۵ ميليون تومان هزينه شده است.
 در طول پنج سال گذشته رؤساي اتاق بازرگاني هيچ علاقه‌اي به شفاف‌سازي در خصوص هزينه‌هاي ساخت ساختمان جديد اين اتاق نداشتند، در حالي كه بررسي‌ها نشان مي‌دهد براي هر متر مربع آن بيش از ۵ ميليون تومان هزينه شده است.
عملكرد مديران اتاق بازرگاني در يك دهه گذشته نشان داده كه پارلمان بخش خصوصي در 10 سال گذشته از شفافيت مالي چنداني برخوردار نبوده است.  بررسي‌هاي «نسيم آنلاين» نشان مي‌دهد در يك دهه اخير، هيئت رئيسه اتاق بازرگاني در اختيار يك گروه خاص قرار داشته و معمولاً با بريز و بپاش و هزينه‌هاي نجومي بسيار زياد از منابع مالي در اتاق مواجه بوديم. يكي از پروژه‌هايي كه رؤساي اتاق بازرگاني ايران در يك دهه اخير خرج زيادي براي آن كرده‌اند، پروژه ساختمان جديد اتاق بازرگاني است.
شنيده‌ها حاكي از اين است كه در حال حاضر از زمان آغاز ساخت اين پروژه بيش از پنج سال مي‌گذرد ولي هنوز اين پروژه به صورت نهايي به پايان نرسيده است.
هزينه‌هاي ساخت اين ساختمان جديد تاكنون به ازاي هر متر مربع 5 ميليون تومان بوده، اين در حالي است كه اين هزينه‌ها فارغ از هزينه خود زمين و مجوز ساختمان است. محل ساختمان هم در كنار ساختمان فعلي اتاق بازرگاني در خيابان طالقاني تهران قرار گرفته است.
با توجه به اينكه در طول پنج سال گذشته رؤساي اتاق بازرگاني هيچ علاقه‌اي به شفاف‌سازي در خصوص هزينه‌هاي ساخت اين ساختمان نداشتند، مشخص نيست كه هزينه ساخت يك ساختمان اداري در تهران و قيمت آجر و سيمان آن چقدر تمام مي‌شود كه مسئولان اتاق بازرگاني بيش از پنج سال است در حال هزينه كردن مقدار زيادي پول در آن هستند و هنوز آن را به بهره‌برداري نرسانده‌اند!
شروع ساخت اين ساختمان مربوط به دوره اول رياست محمد نهاونديان رئيس دفتر فعلي رئيس‌جمهور است و در ادامه دو سال هم از دوره دوم محمد نهاونديان، دو سال از دوره رياست غلامحسين شافعي و 5/1 سال از دوره رياست محسن جلال‌پور هم براي ساخت اين ساختمان اختصاص داده شده كه متأسفانه هنوز تكميل نشده است.
خبرنگار ما كسب اطلاع كرده كه اين ساختمان فاقد پاركينگ و داراي اشكالات اساسي بوده كه پس از خلع يد پيمانكار اوليه و انجام عملات به صورت اماني نقشه‌هاي آن توسط فردي به نام «م. د» (يكي از دوستان محمد نهاندويان) تغيير يافته است. وي در دوران حضور نهاونديان در پست رياست اتاق بازرگاني ايران پست‌هاي متعددي را داشته و بعد از رفتن نهاونديان در دوران شافعي و جلال‌پور هم به نفوذ خود در اتاق بازرگاني ادامه داد.
برخي از شنيده‌ها حاكي از اين است كه تنها براي ساخت اين ساختمان فارغ از هزينه زمين و مجوز بيش از 5 ميليارد تومان هزينه شده است. زمين اين ساختمان در زمان خزانه‌داري اسدالله عسگر اولادي عضو كهنه‌كار اتاق بازرگاني ايران و مجوز ساخت اين ساختمان در دوران حضور مسعود دانشمند در خزانه‌داري اتاق از شهرداري اخذ شده است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۲
0
0
معروف است که شخصی یک مغنی(چاه‌کن) استخدام کرد و در جایی که احتمال به آب رسیدن بسیار کم بود، سفارش کندن چاه دارد، مغنی چندین روز مشغول کندن بود ولی از چیزی که خبری نبود آب بود! به صاحب کار گفت این چاه که میکنی آب ندارد، صاحب کار گفت اگر برای من آب ندارد برای تو که نان دارد!!! داستان این پروژه‌ها همانند پروژه‌های زمان کرباسچی(هم حزبی همینها) از این جنس است!‌ برای ملت آبی ندارد ولی برای اینها نان دارد!!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار