کد خبر: 803492
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۶
مديرعامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان خبر داد
مدير عامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان ترويج بازي‌هاي سنتي را يكي از تأكيدهاي مقام معظم رهبري خواند كه سياست امسال دومين جشنواره‌ ملي اسباب‌بازي نيز بر اين اساس تدوين شده است.
عليرضا حاجيان‌زاده با اشاره به وظيفه خطير شوراي نظارت بر اسباب‌بازي، تنوع توليدات ملي را در يك سال اخير قابل‌توجه خواند. وي درباره‌ نقش كانون در اين حوزه نيز توضيح داد: كانون پرورش فكري در توليد اسباب‌بازي دو راهكار را دنبال مي‌كند: نخست توليد اسباب‌بازي‌ كه پس از انقلاب اسلامي آغاز شده است. هدف ما در اين بخش آموزشي‌ تربيتي است و بر خلاقيت كودكان تأكيد داريم. مدير عامل كانون در تشريح بخش دوم سخنانش گفت: كار دومي كه در كانون شروع شد، بحث نظارت و هدايت اسباب‌‌بازي ‌در كل كشور است. دبيرخانه‌ شوراي نظارت بر اسباب‌بازي هم بر توليدات و هم بر واردات اسباب‌بازي نظارت دارد.

حاجيان‌زاده هدف از برگزاري جشنواره‌ ملي اسباب‌بازي را نيز تقويت رويكرد راهبردي كانون پرورش فكري بيان و تأكيد كرد: كانون قرار است در جهت ساماندهي صنعت اسباب‌بازي گام بردارد. وي تأكيد بر توليد اسبا‌ب‌بازي‌هاي بومي را يكي از دلايل شكل‌گيري جشنواره‌ اسباب‌بازي عنوان كرد و گفت: اين جشنواره در راستاي توليد و ترويج اسباب‌بازي ملي شكل گرفته، در همين‌حال حمايت و تشويق اين توليدات و فراهم آوردن شرايط توزيع مناسب از ديگر اهداف اين جشنواره است و با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره‌ ترويج بازي‌هاي سنتي، سالني به بازي‌هاي بومي و سنتي در دومين جشنواره ملي اسباب‌بازي اختصاص يافته است. بر اساس اين گزارش، كودكان و نوجوانان در اين سالن با بازي‌هاي سنتي ايراني آشنا مي‌شوند و با كمك مربيان و اعضاي كانون در آنها مشاركت مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار