کد خبر: 799745
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
نشست خبري مهرزاد حميدي،‌ معاون تربيت بدني و سلامت وزارت آموزش و پرورش در آستانه آغاز مسابقات ورزشي قهرماني دانش‌آموزان پسر و دختر تابستان 95 برگزار شد.
فريدون حسن
حميدي در اين نشست با اشاره و تأكيد براي اجراي سند تحول و پيگيري دستورات و فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص ورزش همگاني و دانش‌آموزي گفت: رويكرد ما در تربيت بدني و ورزش روي هفت پارامتر مشاركت‌محوري، عدالت‌محوري، مخاطب‌محوري، اخلاق‌‌محوري، برنامه‌محوري، علم‌‌محوري و مدرسه‌محوري استوار است و در تمام اين سه سال با اين برنامه حركت كرده‌ايم و مي‌خواهيم با استمرار و تحكم آن را ادامه دهيم. هدفمان اين است كه اگر طرحي با اين برنامه همخواني دارد آن را اجرا كنيم و اگر طرحي خلاف اين است حذف مي‌شود، اگر هم طرح و برنامه‌اي وجود ندارد بايد آن را مطابق اين اصول ايجاد كنيم. معاون تربيت بدني و سلامت با اشاره به اينكه 21 درصد دانش‌‌آموزان اضافه وزن دارند، ادامه داد: كم‌تحركي، كم‌انگيزگي، بيماري‌هاي قلبي و عروقي و اضافه وزن بزرگ‌ترين معضل امروز دانش‌آموزان است كه شرايط امروز جامعه در آن بي‌تأثير نيست. دانش‌آموزان امروز فرصت و مكان حركت، تلاش و جست‌وخيز را چه در خانه و چه در كوچه و محله ندارند. خانه‌ها كوچك هستند و در خيابان اتومبيل‌ها اجازه نمي‌دهند و  موبايل، تبلت و كامپيوتر هم باعث شده حتي حركت معمولي هم از آنها گرفته شود. تنها مكان موجود باقيمانده مدرسه است. بنابراين بايد با يك برنامه‌ريزي دقيق و پركار به عرصه وارد شويم.

حميدي اضافه كرد: براي تابستان امسال 80 ميليارد ريال براي آماده‌سازي و تجهيز فضاهاي ورزشي مدارس اختصاص داده‌ايم كه در حال توزيع بين مدارس است. ضمن اينكه با تصميم شوراي عالي آموزش و پرورش سه ساعت در هفته براي تربيت بدني مقطع متوسطه دوم به برنامه درسي اضافه شد، دو ساعت براي مقطع پيش‌دانشگاهي و يك ساعت هم براي كلاس‌هاي يازدهم اضافه مي‌شود. ما در دو حوزه همگاني و قهرماني فعاليت خودمان را با جديت پيگيري مي‌كنيم و آماده همكاري با وزارت ورزش و فدراسيون‌هاي ورزشي هستيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار