کد خبر: 798500
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱

دیدار پرویز پرستویی با جمشید مشایخی

جمشید مشایخی گفت: همیشه در زندگی‌ام جهان پهلوان تختی مطرح بوده و وقتی امروز می‌بینم جواد نکونام راه او را می‌رود برایم بسیار ارزشمند است.

به گزارش ایسنا، بازیگر مطرح و محبوب سینمای ایران در واکنش به خداحافظی جواد نکونام از دنیای فوتبال با اظهار امیدواری از اینکه شرایطی فراهم شود تا بزودی او را ببیند به سایت فدراسیون فوتبال گفت: او را سالهاست می‌شناسم و خوشحالم اهل کارهای خیر و رسیدگی به کودکان بی سرپرست است و این ارزش کارش را چند برابر می‌کند.
وی ادامه داد: نکونام راهی انسانی را پیموده و همین او را ماندگار می‌کند و جاودانه خواهد ماند. انسانی که در فوتبال مقام والایی داشته و بعد از کناره گیری‌اش هم راه موفقیتش ادامه خواهد داشت.
مشایخی افزود: به نکونام عزیز بابت سالها زحمت برای مردم کشورش خدا قوت می‌گویم و امیدوارم در عرصه‌های جدید فوتبال هم موفق باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار