کد خبر: 797670
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۵
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه اردبیل:
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: مخالف فرهنگ و هنر نیستیم مخالف انحراف هستیم.

به گزارش جوان از اردبیل، اصغر عباس‌زاده در دیدار با مدیر عامل منطقه نمونه گردشگری نور سبلان(پل معلق) مشگین‌شهر اظهار کرد: خوشبختانه مدیریت پل معلق با سپاه در امورات فرهنگی تعامل بسیار خوبی دارد که شایسته تحسین است.

وی ادامه داد: جذابیت محیطی در پل معلق بسیار خوب است و باید از این ظرفیت استفاده شایسته‌ای کنیم و این در سطح استان اردبیل موقعیت بسیار خوبی است، به طوری که از وقتی پل معلق ایجاد شده است، حضور گردشگر نسبت به گذشته بیشتر شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل عنوان کرد: مخالف فرهنگ و هنر نیستیم مخالف انحراف هستیم.

عباس‌زاده یادآور شد: سپاه در عرصه‌های فرهنگی پیشقدم است و ما باید کاری کنیم که برنامه‌های فرهنگیمان جذاب‌تر باشد و مورد استقبال عموم مردم قرار گیرد.

وی با تمجید از عملکرد مجموعه پل معلق در بحث فرهنگ‌سازی، بیان کرد: ما مخالف فرهنگ، هنر و شادی نیستیم، بلکه ما مخالف انحراف هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل ادامه داد: در آینده‌ای نزدیک با پل معلق برنامه‌های فرهنگی خوبی برگزار خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها