کد خبر: 797249
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵

مسابقه دوچرخه سواری جاده تایم تریل انفرادی‎

آورین گودرزی و قادر میزبانی به عنوان گزینه‌های فدراسیون دوچرخه‌سواری برای رکاب زدن در ماده تایم تریل المپیک ریو معرفی شدند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، رکابزنان المپیکی پیش از اعزام به تور کینگ هایلک چین آخرین تست خود را پشت سر گذاشتند.

قادر میزبانی، مهدی سهرابی، آروین گودرزی و میر صمد پورسیدی نفراتی هستند که برای اعزام به  المپیک ریو کاندیدا شده‌اند. این رکابزنان آخرین مرحله تست پاور را هم پشت سر گذاشتند و در پایان گودرزی و میزبانی به عنوان دو گزینه‌ معرفی شدند که قرار است از میان آنها یک نفر در تایم تریل رکاب بزند.

مصطفی چایچی ، سرمربی تیم ‌ملی دوچرخه‌سواری اعلام کرد: مرحله دوازدهم تور کینگ هایلک چین به صورت تایم تریل انفرادی است که در پایان آن مشخص می‌کنیم که از میان گودرزی و میزبانی کدامیک در  المپیک ریو و در ماده تایم تریل انفرادی رکاب خواهند زد.

این رکابزنان به همراه تیم‌های باشگاهی شهرداری تبریز و پیشگامان امشب (چهارشنبه) راهی چین می‌شوند تا در تور سیزده مرحله‌ای کینگ هایلک شرکت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار