کد خبر: 796044
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱

اسطوره فوتبال فرانسه به ستایش از آنتوان گریزمان پرداخت و از او به عنوان کریستیانو رونالدو خاص فرانسه یاد کرد.

تیری آنری

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، در فینال یورو 2016 که قرار است فردا (یکشنبه) برگزار شود، تیم ملی فوتبال فرانسه به مصاف پرتغال خواهد رفت که کریستیانو رونالدو را در اختیار دارد.


تیری آنری، ستاره سابق فرانسه دیدار برابر پرتغال را سخت توصیف کرد. با این حال تاکید کرد که فرانسه چیزی برای از دست دادن ندارد. آنری در این زمینه گفت: بازی سخت و مهمی برای دو تیم است. هر تیمی شجاع‌تر باشد، پیروز بازی خواهد شد. دلیلی ندارد از چیزی بترسیم زیرا یک سوپرمن واقعی به نام آنتوان گریزمان داریم. او کریستیانو رونالدوی فرانسه است. فرانسه از رونالدو نمی ترسد چون گریزمان را دارد.


اسطوره باشگاه آرسنال ادامه داد: فرانسه میزبان یورو 2016 است و در بازی فینال هم شانس بیشتری برای پیروز شدن دارد. اگر بازیکنان هماهنگی و اتحاد داشته باشند، پیروز خواهند شد. بی‌صبرانه در انتظار دیدار فینال هستم. امیدوارم بتوانیم جام قهرمانی را هم بدست بیاوریم.


انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار