کد خبر: 793033
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹
در شهرستان گرمی رخ داد
فرمانده انتظامی شهرستان گرمی از کشف محموله مواد مخدر و دستگیری دو سوداگر مرگ در این شهرستان خبر داد.

به گزارش جوان از اردبیل، علی خسروزاده در جریان عملیات موفق پلیس در دستگیری این قاچاقچیان در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: در این عملیات هفت کیلو و 900 گرم تریاک کشف شد.

وی تصریح کرد: به منظور تداوم اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت پاکسازی نقاط آلوده و جرم‌خیز و به دنبال وصول گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت دو قاچاقچی در زمینه حمل تریاک، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر گرمی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمی گفت: با مشخص شدن صحت گزارش‌های واصله مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پس از هماهنگی با مقام قضایی موفق شدند در عملیاتی مشترک با مأموران مرزبانی گرمی هر دو قاچاقچی را دستگیر و یک دستگاه سواری پژو 405 متعلق به آنها را توقیف کنند.

خسروزاده با اشاره به اینکه در این عملیات هفت کیلو و 900 گرم تریاک از سوداگران مرگ کشف شد، افزود: دستگیرشدگان با تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شدند.

وی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم با پلیس در مبارزه با مجرمان و قاچاقچیان بیان کرد: تلفن 110 به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی پیرامون فعالیت‌های مجرمانه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها