کد خبر: 792194
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
جوان گزارش ‌می‌دهد:
پسربچه 3.5 ساله کردستانی که دچار مرگ مغزی شده بود، برای زندگی دوباره بخشیدن به بیماران نیازمند پیوند عضو، به بیمارستان شریعتی تهران منتقل شد.

به گزارش جوان از کردستان ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در پی مرگ مغزی «آرین محبوبی» پسر بچه 3.5 ساله کامیارانی، خانواده این بیمار در اقدامی خیرخواهانه اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند.

آرین به دنبال تشنج ناشی از آنسفالیت دچار افت سطح هوشیاری شده و بلافاصله به بیمارستان بعثت سنندج اعزام و در بخش آی سی یو کودکان بستری و کلیه اقدامات درمانی لازم برای وی انجام شد.

متاسفانه علی رغم اقدامات انجام شده، مرگ مغزی وی توسط تیم متخصصان تایید و پس از کسب رضایت از خانواده متوفی به بیمارستان شریعتی تهران اعزام و با اهدا (دریچه‌های قلب، کبد، کلیه‌ها) به بیماران نیازمند پیوند اعضا، جان دوباره‌ای به آنان بخشید.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام و دریافت کارت اهدای عضو با مراجعه به سایت http://ehda.center در این اقدام خداپسندانه شرکت کنند.

فرهنگ اهدای عضو چندین سال است که در استان کردستان شروع شده و تاکنون 3 مورد اهداء اعضا در سال جاری در استان صورت گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها