کد خبر: 791481
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
به منظور ساماندهی فعالیت خبرنگاران در شهرستان، انجمن خبرنگاران در دزفول با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان تشکیل می‌شود.

عضو شورای شهر دزفول با اعلام اين خبر گفت: طبق بنده 7 ماده 71 اختیارات و وظایف شورای اسلامی شهر و روستا، تشکیل هرگونه انجمن بر عهده و اختیارات شورای های اسلامی شهر و روستا است و این مقوله به صراحت در قانون مذکور اشاره شده است.

حسین گلستان باغ افزود: حمایت و ساماندهی فعالیت خبرنگاران، یک مقوله مهم بوده و این اختیار و وظیفه در استان با تشکیل خانه مطبوعات با اساسنامه مشخص تحقق یافته ولی تا کنون در حوزه‌های شهر و شهرستان‌ها این موضوع جدی نگرفته شده و تحقق نیافته است.

وی ادامه داد: به همین جهت و با هدف ساماندهی فعالیت خبرنگاران در شهرستان، انجمن خبرنگاران در دزفول با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان تشکیل و آغاز به کار خواهد کرد.

گلستان باغ گفت: این انجمن، پس از طرح تصویب در کمیسیون فرهنگی شورای شهر و طی مراحل اداری و قانونی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول و با حضور خبرنگاران و عکسان خبری و تمام فعالین این حوزه تشکیل و فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

عضو شورای شهر دزفول اعلام کرد: تعیین و توسعه آزادی‌های شغلی و حرفه‌ای و قانونی، فعالین رسانه‌ای کمک به اقتصاد رسانه‌های خبری، استعداد یابی و حمایت از آموزش و به کار گیری حرفه‌ای و رفع نیازهای شغلی خبرنگاران و هم چنین امکان بیمه خبرنگاران از جمله مواردی بوده که با تدوین و تصویب اساسنامه انجمن خبرنگاران دزفول، توسط اعضا امکان پذیر خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار