کد خبر: 790445
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
حیدر فاضل یکی از فرماندهان نیروهای مبارزه با تروریسم عراق عنوان داشت که این نیروهای توانستند کنترل منطقه الشهداء واقع در جنوب شهر فلوجه را بعد از جنگ خانه به خانه با داعش پس بگیرند.
ایسنا: یکی از فرماندهان برجسته عراقی امروز (پنجشنبه) از بازپس گیری یک منطقه در جنوب شهر فلوجه از چنگال داعش در چارچوب عملیات نیروهای عراقی برای آزاد سازی کامل این شهر خبر داد.

به گزارش سایت اخبار العراق، حیدر فاضل یکی از فرماندهان نیروهای مبارزه با تروریسم عراق عنوان داشت که این نیروهای توانستند کنترل منطقه الشهداء واقع در جنوب شهر فلوجه را بعد از جنگ خانه به خانه با داعش پس بگیرند.

وی در ادامه افزود: سربازهای عراقی برای آزاد سازی تمام شهر فلوجه تلاش می‌کنند.

وزارت دفاع عراق اعلام کرد که نیروهای این کشور توانستند پیشروی را در داخل فلوجه رقم بزنند.

سازمان مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد که منطقه الشهدا در جنوب فلوجه به طور کامل آزاد شده است و این زمینه را برای پیشروی به سمت مرکز فلوجه فراهم می‌کند.

این پیشروی نخستین پیشروی در نوع خود از دو سال قبل تاکنون به شمار می‌آید و در آن زمان نیروهای عراقی توانستند واقع منطقه غربی شهر فلوجه شوند.

سلیم الجبوری، رئیس پارلمان عراق نیز امروز برای بررسی اوضاع اوارگان این کشور وارد منطقه عامریة فلوجه شد.

وی در دیدار با فرماندهان نظامی بر ضرورت آزاد سازی عراقی‌هایی که تحت محاصره داعش هستند و رسیدگی به اوضاع آنها تاکید کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار