کد خبر: 788389
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۴
آخرين وضعيت پرونده مرگ فاطمه كوچولو در پارك كوهسار تهران
تحقيقات درباره مرگ غم‌انگيز فاطمه كوچولو در پارك كوهسار تهران با احضار شهردار منطقه 15 به دادسراي امور جنايي وارد مرحله تازه‌اي شد.
به گزارش خبرنگار ما، صبح ديروز شهردار منطقه 15 تهران پس از احضار از سوي قاضي مدير روستا، بازپرس ويژه قتل در شعبه ششم دادسراي جنايي حاضر شد.

وي مدارك موجود بين شهرداري و پيمانكار را كه بر اساس آن حفظ، نگهداري و رفع نواقص و رعايت اصول ايمني پارك بر عهده پيمانكار بوده به بازپرس ارائه داد كه براساس آن قصور پيمانكار منجر به وقوع اين حادثه تلخ شده است.

شهردار منطقه 15 تهران گفت: پارك كوهسار طبق قرارداد به پيمانكار واگذار شده است. در بند‌هاي اين قرارداد آمده است كه نگهداري كليه وسايل پارك به عهده پيمانكار است و هر گونه حادثه‌اي به خاطر سهل‌انگاري در نگهداري وسايل پارك رخ دهد به عهده پيمانكار مي‌باشد. وي ادامه داد: متأسفانه دريچه پمپ مكش حوض محل حادثه، حفاظ نداشته است كه بر اساس بررسي‌هاي صورت گرفته حكايت از آن دارد كه اين حفاظ آهني را معتادان سرقت كرده‌اند هر چند پس از اين طبق قرارداد پيمانكار موظف بوده نسبت به نصب حفاظ آهني اقدام كند. وي ادامه داد: اول خردادماه جاري در بازرسي از پارك موضوع نصب حفاظ دريچه پمپ به صورت كتبي به پيمانكار اعلام شد، اما متأسفانه اقدامي از سوي پيمانكار صورت نگرفته بود و مشخص شد علاوه بر پيمانكار، ناظر ، شهرداري ناحيه، رئيس اداره فضاي سبز و معاون خدمات شهري ناحيه چهار شهرداري منطقه قصور داشته‌اند كه به همين دليل آنها به خاطر اين سهل‌انگاري از كار بركنار شدند . من با اين خانواده ابراز همدردي مي‌كنم و از تمامي ساكنان اين منطقه عذرخواهي مي‌كنم، چون خودم فرزند دارم و مي‌دانم كه اين خانواده به چه مصيبتي دچار شده‌اند. اين حادثه تلخ كه به خاطر سهل‌انگاري رخ داده است، افكار عمومي را به شدت آزار داده و اميدوارم كه با مسببان آن طبق قانون برخورد شود. وي در پايان تمام مدارك خود را به قاضي پرونده ارائه كرد.  قاضي مدير روستا پس از بررسي مدارك ارائه شده، دستور داد تا پيمانكار پارك مورد نظر براي ارائه توضيحات و علت رعايت نكردن اصول ايمني در پارك به دادسرا احضار شود.

همچنين قاضي پرونده دستور داد تا تيمي از كارآگاهان و كارشناسان علت حادثه را به صورت فني بررسي و گزارش خود را درباره حادثه اعلام كنند.

فاطمه پنج ساله شامگاه چهارم خرداد براي بازي همراه مادرش به پارك كوهسار رفته بود. او غرق شادي و بازي بود كه به حوض داخل پارك نزديك مي‌شود و به دلايلي كه هنوز مشخص نشده فاطمه كوچولو به داخل حوض مي‌رود كه ناگهان پمپ مكش آبشار حوض كه هيچ حفاظ ايمني نداشته بود، بدن كوچك فاطمه را به طرف خود مي‌كشد و وي را به طرز دلخراشي به كام مرگ مي‌كشاند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار