به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بارسلونا بامداد امروز موفق شد با دوگل خوردی آلبا و نیمار در وقت های اضافه مقابل سویا به برتری رسیده و قهرمان جام حذفی فوتبال اسپانیا شود.
لوییس انریکه در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: پایان زیبایی در رقابتهای امسال داشتیم. برنده شدن در فینال جام حذفی دشوار بود چون دقایق زیادی را مقابل تیمی مثل سویا ۱۰ نفره بازی کردیم. ما در بخش دفاعی بسیار پیشرفت کرده ایم و همه آنچه در لالیگا انجام داده بودیم در این جام کمکمان کرد تا قهرمان شویم. تیم ما از بازیکنان قهرمان تشکیل شده و من به آنها افتخار می کنم.
وی افزود: وقتی می بایست دفاع می کردیم قادر بودیم فضاها را ببندیم، رقابت کنیم و فوتبال بازی کنیم. اکنون وقت شادی است. ما امسال از شش جام موفق به فتح چهار جام شده ایم. این تیم چیزی برای ثابت کردن ندارد.
انریکه در پایان گفت: ما در این فصل از رقابتها با چالشی رو به رو بودیم که دیگر تیم ها با آن مواجه نبودند. اینکه هر جامی را ببریم ممکن نبود. این امر دشواری است چون فوتبال ورزش پیچیدهای است.