کد خبر: 785604
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
جانشین رییس پلیس راه راهور ناجا گفت: برخورد اتوبوس ولوو با تریلی ایویکو ۱ کشته و ۲ مجروح بر جای گذاشت.
مهر: سرهنگ داوود قاسمیان افزود: حوالی ساعت ۵:۳۰ چهارشنبه در کیلومتر ۲۹ محور قم - تهران یک دستگاه اتوبوس ولوو به دلیل عدم توجه به جلو با تریلی ایویکو برخورد کرد که در پی این حادثه یک تن کشته و ۲ تن مجروح شدند.

وی با اشاره به این که کلیه مجروحان و کشته این حادثه سرنشینان اتوبوس بودند، افزود: اتوبوس مذکور متعلق به تعاونی همسفر یزد و حامل ۲۲ مسافر بوده است.

جانشین رییس پلیس راه راهور ناجا از برخورد کامیون ایسوزو، ۲ دستگاه وانت زامیاد و پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۸۰ محور قزوین - زنجان خبر داد و گفت: در پی این حادثه که حوالی ساعت ۲۲ سه‌شنبه رخ داد یک تن کشته شدند.

وی گفت: همچنین حوالی ساعت ۲۱:۳۰ سه‌شنبه در کیلومتر ۲۹ محور سرابله - چهارمله استان ایلام بر اثر برخورد پژو ۴۰۵ با وانت نیسان یک تن کشته و ۵ تن مجروح شدند.

به گفته جانشین رییس پلیس راه راهور ناجا علت این حادثه عدم رعایت حق تقدم از سوی پژو ۴۰۵ بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار