کد خبر: 783192
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
مدیر عامل و هیاتی از سازمان عمران ارومیه با مهندس غنی زاده مدیر عامل سازمان عمران تبریز و مدیران وکارشناسان سازمان عمران تبریز دیدار کردند.

، در این دیدار  مهندس نوری مدیرعامل سازمان عمران ارومیه ، مهندس قاسم زاده معاون عمرانی سازمان عمران ارومیه ،مهندس شرف پور معاون اداری مالی سازمان عمران ارومیه با  مهندس غنی زاده مدیرعامل سازمان عمران تبریز، مهندس دادگر جانشین مدیرعامل، معاون مالی اداری و معاون اجرایی و مدیر روابط عمومی سازمان عمران تبریز حضور داشتند.

 در این دیدار مهندس غنی زاده مدیرعامل سازمان عمران تبریز در سخنانی با قدردانی از حضور مهمانان سازمان عمران ارومیه گفت: سازمان عمران تبریز در سالهای اخیر نظارت و اجرای پروژه های مهم و زیربنایی را در شهر تبریز برعهده گرفته و درسایه این اقدامات شاهد توسعه و پیشرفت تبریز و اجرای مناسب پروژه ها در این مدت هستیم.

وی همچنین  با اشاره به اینکه  سازمان عمران تبریزبازوی توانمند اجرائی شهرداری کلانشهر تبریز بوده ومجری پروژه های کلان تعریف شده از سوی شهرداری است خاطر نشان کرد: ما با اتکا به نیروهای درون سازماني متخصص و مجربی که در سازمان عمران تبریز حضوردارند وبهره گیری از مشاوران ومعماران خوشفکر به دنبال بومی سازی پروژه ها وتلفیق معماری اسلامی ومدرن در اجرای پروژه ها هستیم. بر این اساس كليه پروژه هاي واگذاري اين سازمان از صفر تاصد با طي مراحل قانوني ورعايت نظام فني واجرائي كشور اجرا مي شود.

 مهندس نوری مدیرعامل سازمان عمران ارومیه نیز در این دیدار با اشاره به رشد و پیشرفت شهر تبریز در سالهای اخیر تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با استفاده از تجربیات و عملکرد سازمان عمران تبریز در شهر ارومیه نیز بیش از پیش موفق باشیم.

گفتنی است در این دیدار کارشناسان و معاونان سازمان عمران شهرهای تبریز و ارومیه به ارایه نکته نظرات خود پرداختند.

 همچنین مدیرعامل سازمان عمران ارومیه  وهیات همراه از پروژه های در دست اجرای سازمان عمران تبریز (تقاطع غيرهمسطح آخوني ، بهسازي اتوبان پاسداران ،تقاطع غيرهمسطح گلپارك وچندين پروژه ي تحت مديريت پيمان سازمان ) بازدید کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها