کد خبر: 782789
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۲
طرح انتقال و متمركز كردن نمايشگاه‌هاي اتومبيل به حاشيه پايتخت در مناطق بيست و دو گانه شهر تهران به اجرا در‌مي‌آيد.
بیژن سورانی
سدمعبر در پياده‌رو و ضايع كردن حقوق شهروندان توسط برخي صنوف سال‌هاست به يك معضل بزرگ در پايتخت تبديل شده است. در اين زمينه بسياري از نمايشگاه‌داران در نقاط پر‌تردد اقدام به سد معبر با پارك كردن خود‌رو در پياده‌رو‌ها و حاشيه خيابان‌ها كرده‌اند و در اين خصوص اخطار‌هاي شهرداري تاكنون كار‌ساز نبود و مسائل و مشكلات بسياري براي شهر و شهروندان به وجود آورده است. در اين زمينه مديرعامل شركت ساماندهي مشاغل شهر تهران می‌گوید: بارها به نمايشگاه‌داران اتومبيل اخطار داده‌ايم و هم‌اكنون با آنها برخورد خواهيم كرد. طرح بزرگي در خيابان شهيد بهشتي آغاز شد و نمايشگاه‌داراني كه پس از اعلام اخطارهاي مكرر اتومبيل‌ها را از پياده‌راه‌هاي مغازه خود برنداشتند با كمك پليس راهور، اتومبيل‌هاي آنها به پاركينگ منتقل شد. همچنين مقابل مغازه آنها فضاي سبز احداث شد كه نتيجه بسيار خوبي در روند رفع سد معبر پياده‌روها داشت. برهمين اساس مقرر شد اين طرح در مناطق بيست و دو گانه تهران اجرا شود.

 قديمي درباره مكان مناسب براي انتقال نمايشگاه‌هاي اتومبيل گفت: مكاني با عنوان سرزمين ايرانيان در اتوبان ساوه وجود دارد كه اين نمايشگاه‌داران مي‌توانند به آنجا منتقل شوند. ضمن اينكه اين منطقه، منطقه ويژه اقتصادي محسوب مي‌شود كه انتقال آنها به سرزمين ايرانيان به نفعشان خواهد بود چراكه توان مالي آنها براي ورود خودرو را سه برابر مي‌كند.  وي تأكيد كرد: نمايشگاه‌داري در تمام دنيا به شكل فعلي كه در كشور ما وجود دارد، منسوخ شده است و اين امكان وجود ندارد كه در مغازه‌اي 50 متري، روزانه تعداد زيادي خودرو خريد و فروش شود و پياده‌راه مقابل مغازه نيز جايگاه پارك خودروها شود. مصمم به تعطيلي اين نمايشگاه‌ها هستيم و در اين راستا نيز اخطارهاي كافي به آنها ابلاغ شده است. 

به گفته مديرعامل شركت ساماندهي مشاغل شهر تاكنون 8 هزار نفر براي انتقال توليدي خود به شهرك‌هاي صنعتي ثبت‌نام كرده‌اند و اميدواريم روند انتقال آنها هرچه زودتر آغاز شود.  بر اين اساس از يك‌سو با كوچ نمايشگاه‌هاي اتومبيل‌ به حاشيه پايتخت و متمركز شدن اين صنف در يك‌جا و از سوي ديگر فعاليت مراكز فروش و خريد اتومبيل سبب خواهد شد بسياري از مسائل و مشكلات در اين بخش حل شود و خريداران و فروشندگان اتومبيل به راحتي به اين كار اقدام كنند تا شهر تا حدودي از نظر بصري و سد معبر به آرامش برسد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار