کد خبر: 782576
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۰
دو مرد مسلح كه بعد از قتل مردي بيمار در ملأعام، كيف پول او را سرقت‌كرده‌اند، تحت تعقيب پليس قرار گرفتند.

دو مرد مسلح كه بعد از قتل مردي بيمار در ملأعام، كيف پول او را سرقت‌كرده‌اند، تحت تعقيب پليس قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار ما، عصر روز نهم اسفندماه سال گذشته بود كه قاضي حسين پور، بازپرس ويژه قتل پايتخت از قتل مردي ميانسال در غرب تهران با خبر و همراه كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي در محل حاضر شد. بررسي‌هاي اوليه مشخص شد كه مرد 57 ساله كه سعيد. پ نام داشت با شليك دو گلوله اسلحه كمري كشته شده است. شاهدان وقتي مورد تحقيق قرار گرفتند، گفتند: سعيد در حال عبور بود كه دو مرد 40 تا 45 ساله به او نزديك شدند. آنها اسلحه كمري كشيدند و از سعيد خواستند تا كيفش را به آنها بدهد، اما سعيد مقاومت كرد و آن دو مرد با شليك گلوله وي را به قتل رساندند، كيفش را سرقت و فرار كردند.
بعد از آن جسد به پزشكي قانوني منتقل شد و خانواده سعيد هم تحقيق شدند. يكي از اعضاي خانواده‌اش گفت: سعيد از مدتي قبل در تدارك عمل جراحي بود. او مقداري پول از بانك وام گرفت و مي‌خواست مقدمات عمل جراحي را فراهم كند كه با شليك گلوله هدف قرار گرفت و كشته شد.
در شاخه ديگري از بررسي‌ها دوربين‌هاي مداربسته در محدوده محل سرقت بررسي شد و تصاوير دو مرد مسلح به دست آمد.
 سرهنگ كارآگاه آريا حاجي زاده، معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به حساسيت ايجاد شده در خصوص پرونده، دستور انتشار بدون پوشش تصاوير دو متهم تحت تعقيب پليس از سوي قاضي صادر شده است؛ بنابراين از شهرونداني كه دو متهم را شناسايي كرده‌اند‌ خواست اطلاعاتشان را در تماس با شماره‌هاي 51055123 و 51055141 در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار