کد خبر: 781833
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۷
نويسنده و كارگردان مستند «خيال پرست» در گفت‌وگو با «جوان»:
مستند «خيال‌پرست» با موضوع نقد و بررسي مافياي جنسي در ايران بار ديگر خبرساز شد و خبر آن روي خروجي خبرگزاري‌ها قرار گرفته و در رأس اخبار رسانه‌ها خودنمايي كرد.
بهنام صدقي
به گزارش «جوان»، امروز ديگر كسي نمي‌‌تواند منكر رشد قابل‌توجه آثار فيلمسازان، مستندسازان و انيميشن‌‌سازان انقلابي و دغدغه‌‌مند كشور شود. افرادي كه به خاطر سن و سال‌‌شان هنوز در ابتداي راه هستند، اما با اين وجود، همگان را به آينده‌ سينما و مستند كشور اميدوار كرده‌‌اند. همين كيفيت رو به رشد آثار اين نسل جديد فيلم و مستند و انيميشن‌‌سازي، ما را بر آن داشت تا با كارگردان يكي از اين آثار، گفت و گويي را ترتيب دهيم. موضوع مستند خيال پرست مسئله حجاب در جامعه كنوني ايران بوده و محمد هادي نعمتي نيز نويسنده و كارگردان اين مستند جنجال‌برانگيز و ارزشي است كه قبلاً هم مخاطبان او را با مستند «آرامش شام» شناخته‌اند.  محمد هادي نعمتي، نويسنده و كارگردان مستند خيال‌پرست در گفت و گو با «جوان» در رابطه با چند و چون اين مستند و آغاز كار آن گفت: ما تحقيقات مربوط به اين مستند و همچنين استارت ساخت و اكران آن را از ابتداي سال 93 شروع كرديم.

تقريباً بهمن ماه سال 93 بود كه فيلمبرداري اين مستند آغاز شد و كار اين پروژه در مهر ماه سال 94 به اتمام رسيد. پس از آن هم تا به امروز در بحث مشاوره، اظهار نظر، تبادل نظر، بحث و گفت و گو، ارزيابي، تجزيه و تحليل، امتيازدهي و... وارد شده و اقدامات لازم را انجام داده‌ايم.  وي در ادامه افزود: در حال حاضر نيز در شرف انجام بحث‌هاي دانشگاهي و مشكلات مربوط به آن است. به اين خاطر كه مطالب به شدت گسترده و وسيع هستند، قصد داريم بعد از اتمام اكران دانشگاهي مستند، يك برنامه تلويزيوني اينترنتي را آغاز كنيم.  نويسنده و كارگردان مستند خيال‌پرست با اشاره به اينكه پس از امتحانات دانشگاهي اين مستند اكران اينترنتي خواهد شد، تصريح كرد: اين مستند دو راهكار دارد. يكي كنترل كردن آتش جنسي جامعه بوده و ديگري نيز راه اندازي يك پليس تخصصي در بحث ابتذال است. حرف و هدف اين مستند نيز پاك كردن ابتذال جنسي از دامان جامعه است.  محمد هادي نعمتي، نويسنده و كارگردان مستند خيال‌پرست در پايان يادآور شد: محتوا و چارچوب كلي خيال‌پرست نيز بر اساس پنج محور است؛ محورهايي براساس ناهنجاري‌هاي جنسي جامعه، سودجويان اين ناهنجاري‌هاي جنسي يا همان مافياي جنسي در جامعه كنوني، سهل انگاري علما و بي خيالي مسئولان، بي‌توجهي به بيانات مقام معظم رهبري، مدظله العالي و محور يا بخش آخر نيز مربوط به بحث ازدواج موقت است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
0
0
هدایتگران و عاملان تئوری نفوذ مترصد هستند تا هر جا که اثری از تسامح، تساهل، تغافل، تجاهل، خوش باوری و ساده لوحی بود آنجا را به عنوان هدف برگزینند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار