کد خبر: 781050
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱

«معصومه جهانچی» سرمربی تیم ملی فوتبال دختران زیر 14 سال ایران بعد از پیروزی پر گل در مقابل بوتان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه گفت: بازی روز گذشته یک بازی بسیار خوب بود و بچه ها نسبت به 2 بازی قبل بهتر و آماده تر بودند.

وی  ادامه داد: بچه ها تمام  مشکلات بازی های قبلی را برطرف کردند و نتیجه 7 بر صفر هم نشانه همین است.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان دختر ایران تصریح کرد: تیم بوتان نیز یک تیم خوبی است و نسبت به سال گذشته به مراتب بهتر شده بود.

وی ادامه داد: بازیکنان تیم ملی در این بازی نشان دادند که توان نمایش فوتبال خوب را دارند و می توانند نتیجه عالی برای ایران کسب کنند.                                                             

جهانچی گفت: بازی بعدی ما مقابل هند است هر چند که سالهای گذشته مغلوب این تیم شدیم اما امیدورایم امسال پیروز میدان باشیم.

در دیدار عصر روز گذشته تیم ملی ایران با تیم بوتان که در ورزشگاه «اویاتور» شهر دوشنبه برگزار شد، دختران ایران توانستند یک بازی عالی را به نماش گذارند.

در هر دو نیمه این دیدار تیم ایران از برتری چشم گیری برخوردار بود و تیم حریف را با نتیجه 7 – 0 شکست داد. گل ها را مریم محمدی (یک گل در دقیقه 20)، رقیه جلال نسب (4 گل در دقیقه های 30، 39، 47 و 68)، آیناز حق وردی (یک گل در دقیقه 56) و صبا ولیزاده (یک گل در دقیقه 63) به ثمر رساندند.   

در ادامه مسابقات آسیایی نوجوانان دختر، تیم ملی ایران 30 آوریل (11 اردیبهشت) ساعت 15:30 به وقت تهران در ورزشگاه «الماسی» به مصاف تیم هند خواهد رفت.

تعداد تیم های شرکت کننده در این مسابقات 7 تیم در 2 گروه «ایران، تاجیکستان، قرقیزستان و بوتان» و «بنگلادش، نپال و هند» بوده و از هر 2 گرو 2 تیم به مرحله نیم نهایی صعود خواهند کرد که بازی های این مرحله در 10 اردیبهشت برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار