کد خبر: 780191
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳
استاندار اصفهان تاكيد كرد:
استانداراصفهان گفت: دانش آموزان و خانواده ها بايد متوجه ي آسيب هاي خشكسالي شوند و بدانند كه خشكسالي شديد در اصفهان يك واقعيت است.
رسول زرگرپور در يكصدوهفتمين جلسه ي شوراي آموزش و پرورش استان، اظهارداشت: بحث اقتصاد مقاومتي از ۴ بعد داراي اهميت است چرا كه تاكيدات رهبر معظم انقلاب آن را به ارزش و تكليف شرعي و ولايي تبديل نموده است.
استاندار اصفهان با بيان اينكه دولت نيز اقتصاد مقاومتي را در دستور و اولويت كار خود قرارداده و به همه ي وزارت خانه ها ابلاغ كرده است، افزود: در شرايط امروز راهي جز نهادينه نمودن اقتصاد مقاومتي در جامعه نداريم و بايد چگونگي استقرار گفتمان اقتصاد مقاومتي و مردمي كردن آن تدوين شود.
زرگرپور خواستار تعيين جايگاه اقتصاد مقاومتي و مصاديق آن در آموزش و پرورش شد و گفت: چگونگي ايجاد گفتمان اقتصاد مقاومتي در نسل جديد و نقش آموزش و پرورش در مردمي نمودن اين نوع اقتصاد بايد مشخص گردد.
استاندار اصفهان در ادامه به زنگ مطالعه در مدارس اشاره كرد، افزود: استان اصفهان آمادگي دارد اولين استاني باشد كه به صورت پايلوت، زنگ مطالعه را در مدارس اجرا نمايد.
رسول زرگرپور اظهارداشت: اگر فرهنگ مطالعه در كشور و استان نهادينه شود، بسياري از مشكلات حل خواهد شد و بايد اين موضوع در دستور كار قرار گيرد.
وي به برنامه ريزي جهت نحوه ي همكاري دستگاه هاي اجرايي استان در طرح هاي پژوهشي تاكيد كرد و گفت: پرداختن به بحث پژوهش به عنوان يك ضرورت در اين نهاد تاثيرگذار ضروري است.
استاندار اصفهان افزود: آموزش و پرورش بهترين جايگاه براي سرمايه گذاري هاي فرهنگي است و در كشورهاي پيشرفته آموزش و پرورش يك نهاد پژوهش محور ديده مي شود.
زرگرپور با بيان اينكه پژوهش محور توسعه براي كشور، استان و هر دستگاهي است، ادامه داد: در استاني مانند اصفهان، اين امر اهميت ويژه تري دارد.
وي تصريح كرد: تعريفي كه در جامعه از پژوهشگر ارائه مي شود با واقعيت مطابقت ندارد و بايد يك نهاد رسمي متولي بحث پژوهش باشد و بر اين اساس در درجه ي اول بايد نيروهاي پژوهشگر آموزش و پرورش شناسايي و ساماندهي شوند و نهاد مشخصي متولي آن باشد.
استاندار اصفهان تاكيد كرد: پرداختن به پژوهش يك ضرورت در آموزش و پرورش است و بايد آن را بعنوان يك اصل قبول نماييم و سپس الزامات آن را آماده كنيم
وي به برنامه هاي هفته ي گراميداشت مقام معلم اشاره كرد و گفت‌: با توجه به اينكه امسال براي اولين باركل فرايند انتخاب معلم نمونه و تدوين شيوه نامه بر عهده ي استان ها است، استان اصفهان اولين استاني بود كه دستورالعمل و شيوه نامه را تدوين نمود و در اين شيوه معلمين و مدارس بيشترين نقش و مشاركت را در تعيين معلمان نمونه خواهند داشت.
زرگرپور با بيان اينكه در مقايسه معمولا از شاخص هاي ثابت استفاده مي شود، افزود: در برخي مواقع از شاخص هاي متغير نيز مي توان استفاده كرد و امسال براساس شيوه نامه ي تدوين شده بايد معلم نمونه تعيين و بايد محاسن و معايب اين شيوه نامه براي سال هاي آينده مشخص شود تا به يك الگوي نهادينه شده تبديل شود.
مدير ارشد استان در ادامه با اشاره به گزارش ستاد اسكان مسافران نوروزي، اظهارداشت: ۶۰۴ هزاز نفر مسافر فرهنگي و غير فرهنگي در مدارس استان اسكان يافتند كه نرخ رشد ۳۵ درصدي را نسبت به سال گذشته نشان مي دهد و خوشختانه با امنيت و وضعيت رفاهي خوبي، اسكان مسافران نوروزي صورت گرفت.
وي با بيان اينكه اصفهان جز ۷ استان برتر كشور شناخته شد، گفت: آموزش و پرورش و شهرداري كار بزرگي را انجام دادند و شهرت و صفت مهمان نواز بودن مردم اصفهان به خوبي به منصه ي ظهور گذاشته شد.
زرگرپور با بيان اينكه ۴۶ درصد اسكان مسافران در استان را آموزش و پرورش برعهده گرفت، گفت: اين نهاد ظرفيت پذيرش بيشترين مسافران را نيز دارد و پس از طرح در جلسه ي ستاد دائمي تسهيلات سفر مي توان اقدامات لازم را در اين خصوص انجام داد.
استاندار اصفهان در پايان به موضوع خشكسالي شديد در استان اشاره كرد و گفت: بايد دانش آموزان و خانواده ها متوجه ي آسيب هاي خشكسالي شوند و بدانند كه خشكسالي شديد در اصفهان يك واقعيت است و براي اينكه بتوانيم با كمترين خسارت اين بحران را پشت سرگذاريم نيازمند همكاري همه ي اقشار جامعه هستيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار