کد خبر: 767396
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از تحت آموزش قرار گرفتن کمک‌های اولیه همگانی بیش از ۱۳ هزار نفر در اين استان در نیمه اول سال جاری خبر داد.

مهدی ولی پور افزود: در شش‌ماهه نخست سال جاری ۷۱۴ دوره آموزش کمک‌های اولیه همگانی، عمومی امدادونجات، آموزش تخصصی و ضمن خدمت کارکنان از سوی جمعیت هلال‌احمر مازندران برگزار شد.

وی گفت: برگزاری ۶۴۸ دوره آموزش کمک‌های اولیه همگانی با بهره وری ۱۳ هزار و ۹۶۸ نفر، ۴۶ دوره عمومی امدادونجات با بهره و وری ۱۱ هزار و ۲ نفر و ۱۹ دوره آموزش تخصصی با بهره‌وری ۴۱۷ نفر و یک دوره آموزش ضمن خدمت با حضور ۸۷ نفر از کارکنان ازجمله برنامه‌های آموزشی اجراشده در هلال‌احمر استان در شش ماهه نخست سال جاری بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران همچنین با اشاره به تهیه و پخش برنامه‌های آموزشی و مشارکتی از صداوسیمای مرکز استان ادامه داد: تهیه برنامه آموزشی دانستنی‌های امدادی، کمک‌های اولیه در برنامه صبح مازندران، حضور معاونین در سیما با رویکرد آموزشی، برنامه آموزشی هلال امید از صدای مازندران، برنامه آموزشی بوردکا و هفت‌سنگ از دیگر برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر استان با محوریت توسعه و تقویت آموزش‌های عمومی امداد و کمک‌های اولیه بوده است.

ولي پور افزود: مرکز علمی کاربردی هلال مازندران که در بهمن ۸۹ با دو رشته کاردانی پودمانی فعالیت خود را آغاز کرد وهم‌اینک در هشترشته کاردانی و هفترشته کارشناسی و یک‌رشته کارشناسی ارشد دارای ۷۱۴ نفر دانشجو است و تاکنون ۳۷۱ نفر نیز از این مرکز فارغ‌التحصیل شده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار