کد خبر: 761332
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲
استاندار آذربایجان‌شرقی:
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به درخواست رئیس‌جمهور آذربایجان مبنی بر حضور پزشکان ایرانی در این کشور، گفت: در حال هماهنگی بین مسئولان دو کشور هستیم و در این زمینه کار را شروع کرده‌ایم.
اسماعیل جبارزاده  در نشست هیئت اقتصادی جمهوری آذربایجان با مسئولان آذربایجان‌شرقی با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری آذربایجان، اظهار داشت: به صورت جدی پیگیر به نتیجه رساندن نتایج آن سفر هستیم و کارهای خوبی را در این زمینه آغاز کرده‌ایم.

جبارزاده با بیان اینکه آماده همه نوع همکاری با جمهوری آذربایجان هستیم، افزود: عمده اهداف دولت‌های ایران و آذربایجان در زمینه توسعه روابط در بخش‌های مختلف از مسیر تبریز و آذربایجان‌شرقی تعقیب می‌شود.

وی با اشاره به درخواست رئیس‌جمهور آذربایجان مبنی بر حضور پزشکان ایرانی در این کشور، خاطرنشان کرد: در حال هماهنگی بین مسئولان دو کشور هستیم و در این زمینه کار را شروع کرده‌ایم.

جبارزاده اظهار داشت: در حوزه تجاری نیز با فعالان اقتصادی استان درخصوص ایجاد بازار تبریز در باکو صحبت کرده‌ایم و تجار ما آماده تحقق این هدف هستند.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین آمادگی این استان را برای تولید انواع محصولات کشاورزی مورد نیاز و منطبق با استانداردهای جمهوری آذربایجان و سایر کشورهای منطقه اعلام کرد و گفت: علاقمندیم تا از طریق جمهوری آذربایجان به بازارهای روسیه و آسیای میانه دسترسی داشته باشیم و در این زمینه آماده تأمین و صادرات هرنوع محصول مورد نیاز این کشورها هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان آذربایجان‌شرقی در حوزه‌های مختلفی همچون صنایع غذایی و لبنیات، شیرینی و شکلات، ساخت اتوبوس، تراکتورسازی، صنایع سنگین، موتورسازی و پتروشیمی، از آمادگی صنایع مختلف استان برای همکاری مشترک با سرمایه‌گذاران، صاحبان صنایع و بخش خصوصی آذربایجان خبر داد.

جبارزاده همچنین از تمهید مقدمات لازم برای توسعه همکاری‌های دانشگاهی و برگزاری هفته‌های فرهنگی مشترک با جمهوری آذربایجان خبر داد و گفت: ما آماده هرگونه همکاری مشترک با دوستان آذربایجانی خود هستیم و معتقدیم که آنها راحت‌تر از هر استان دیگری می‌توانند در آذربایجان‌شرقی فعالیت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها