کد خبر: 758404
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰
مقامات انصارالله از سيطره نيروهاي اين جنبش و متحدان آن بر اكثر مناطق استان مأرب خبر دادند و همزمان سخنگوي ارتش يمن تأكيد كرد نيروهاي اين كشور بر خط اول دفاعي جنوب عربستان مسلط شده‌اند و آماده ورود به مرحله بعدي هستند.
مقامات انصارالله از سيطره نيروهاي اين جنبش و متحدان آن بر اكثر مناطق استان مأرب خبر دادند و همزمان سخنگوي ارتش يمن تأكيد كرد نيروهاي اين كشور بر خط اول دفاعي جنوب عربستان مسلط شده‌اند و آماده ورود به مرحله بعدي هستند.
«علي الحوثي» يكي از فرماندهان نظامي جنبش انصارالله به فارس گفت: نيروهاي كميته‌هاي انقلابي با كمك ارتش و قبايل يمني 80 درصد از مساحت استان مأرب در شمال شرق صنعا را تحت سيطره خود گرفتند. وي افزود: نيروهاي كميته‌هاي انقلابي مناطق اين استان را تحت سيطره خود گرفتند و تقريباً همه استان از گروه‌هاي تروريستي پاكسازي شده است. الحوثي افزود: مزدوران دشمن سعودي با پشتيباني نيروي هوايي اين رژيم درصدد پيشروي به سوي مناطق مسكوني استان مأرب بودند اما رزمندگان ارتش و كميته‌هاي مردمي پيشروي اين تروريست‌ها را دفع و دهها تن از آنها را كشتند، با وجود اينكه جنگنده‌هاي سعودي با حملات شديد خود سعي در حمايت از عناصر مزدور خود داشتند. پيشروي نيروهاي يمني در استان مأرب در حالي است كه سعودي‌ها تبليغات زيادي درباره نبرد مأرب به راه انداخته و پيروزي خود را در اين نبرد قطعي اعلام كرده‌بودند. نيروهاي ارتش و كميته‌هاي مردمي چندين سايت دشمن سعودي را در عمق مناطق اشغالي يمن و در رأس آن جيزان هدف گرفتند. در منطقه «نجران» هم منابعي از نيروهاي ارتش و كميته‌هاي مردمي تجمعي از نظاميان سعودي به همراه خودروهاي زرهي آنها را در سايت‌هاي نهوقفه و العيش با چندين خمپاره هدف گرفتند و شماري از نظاميان سعودي هم در سايت نظامي الشبكه هدف شليك گلوله تك‌تيراندازهاي يمني قرار گرفتند و انبار تسليحات و تجهيزات نظامي دشمن سعودي و سكوهاي موشك‌هاي آنها هم در سايت‌هاي العش و نهوقه به آتش كشيده شد. در همين حال، سرتيپ شرف لقمان سخنگوي رسمي نيروهاي مسلح يمن در گفت‌وگو با پايگاه خبري العهد از حضور گسترده نيروهاي ارتش يمن در استان‌هاي شمالي و مناطق جنوبي عربستان خبر داد و گفت: ما اكنون مناطقي را كه سعودي‌ها از 80 سال پيش اشغال كردند، بازپس مي‌گيريم و اين وضعيت براي ورود به مرحله نخست گزينه‌هاي راهبردي اعلام شد. وي تصريح كرد: اكنون ما درحال رفتن به مرحله قوي‌تري از رويارويي‌ها هستيم و  بر خط اول دفاعي جنوب عربستان كنترل داريم كه اين خط مجهز به مدرن ترين سلاح‌ها و تجهيزات است و كنترل بر آن صورت گرفته است. اكنون زمينه ورود هموار است اما اين مسئله در گرو يكسري تصميمات و داراي مراحلي است زيرا هرگونه تحرك نظامي لازم است متناسب با مواضع سياسي باشد. لقمان افزود: در روزهاي گذشته، نوار مرزي شمالي خودمان را با بيش از يك‌هزار موشك و گلوله توپ پاكسازي كرديم و نيروهاي ما وارد شدند و بيش از 40موضع نظامي كه سعودي‌ها در آن متمركز بودند، پاكسازي شد. همچنين 75 خودروي نظامي منهدم شد كه از جمله تانك‌هاي آبرامز (اسطوره امريكا) و گروهي از خودروهاي نظامي برادلي بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار