کد خبر: 757815
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۷
وزیر خارجه کشورمان در دیدار با سفیر جدید بوسنی هرزه‌گوین نسبت به گسترش همه‌جانبه روابط دو کشور در پرتو تحولات پسا تحریم ابراز امیدواری کرد.
تسنیم: کمال مفتیچ سفیر جدید بوسنی هرزه گوین با آقای دکتر محمدجواد ظریف دیدار و رونوشت استوارنامه خویش را تسلیم وی نمود.

آقای دکتر محمد جواد ظریف با اشاره به سوابق مثبت در مناسبات دو کشور اظهار داشت: روابط و پیوندهای دو ملت مبتنی بر ریشه های عمیق سیاسی فرهنگی استوار بوده است.

وی با اشاره بر چشم انداز جدید در پرتو تحولات پساتحریم افزود: ما در پرتو تحولات جدید امیدواریم شاهد گسترش همه جانبه روابط دو کشور در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پارلمانی باشیم.

آقای کمال مفتیچ نیز روابط دو کشور را متین و رو به جلو ارزیابی نمود و خاطرنشان ساخت: ما خوشبینیم که در سایه پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی ایران و تحولات جدید ناشی از برجام، بتوانیم گام‌های جدیدی را با تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی و سفر مقامات عالیرتبه بوسنی در آینده نزدیک به جمهوری اسلامی ایران برداریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار