کد خبر: 757754
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
باشگاه پرسپولیس نسبت به خبر ناراحتی برانکو ایوانکویچ از مشکلات این باشگاه واکنش نشان داد و جدایی سرمربی سرخ‌پوشان از این تیم را تکذیب کرد.
افکارخبر: درحالی که تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری اردوی آماده سازی به جزیره کیش سفر کرده، اما هر روز اخباری از مشکلات این تیم منتشر می شود. مشکلاتی که این روزها با خبر پرداخت مطالبات یکی از اعضای هیات مدیره این باشگاه به اوج رسیده است و ناراحتی بازیکنان و اعضای کادر فنی را در پی داشته است.

گفته می‌شود برانکو ایوانکوویچ از شنیدن خبر پرداخت مطالبات گذشته یکی از اعضای هیات مدیره ناراحت است و حتی عنوان کرده که اگر تا نیم فصل مبلغ قراردادش را نگیرد، از پرسپولیس جدا می شود.

خبری که حسین عبدی سخنگوی باشگاه پرسپولیس آن را تکذیب می کند. عبدی در این خصوص گفت: باشگاه تا الان سعی دارد تا مشکلات را حل کند. تا الان ما چیزی در خصوص جدایی کادر فنی در نیم فصل و ناراحتی آن‌ها نشنیده‌ایم و از این موضوع بی خبریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار