کد خبر: 755305
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸
وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در صفحه فیسبوک خود نوشت که دنبال شوهری مناسب برای معاون خود می‌گردد.

 

خبرگزاری ایسنا: وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در صفحه فیسبوک خود نوشت که دنبال شوهری مناسب برای معاون خود می‌گردد.

مری ریگیف، وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در صفحه خود در فیسبوک نوشت: بگذارید معاونم لورن را به شما معرفی کنم. امروز روز تولد 34 سالگی‌ اوست. دختر خانمی باهوش و برگزیده است. از مدت‌ها پیش ما را شیفته خود کرده است اما متاسفانه تاکنون کسی شیفته‌اش نشده است!

وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی دنبال شوهر!

 وزیر فرهنگ اسرائیل و معاون وی در پشت‌ سرش

یک پایگاه اینترنتی اسرائیلی در این باره نوشت: وزیر فرهنگ اسرائیل که رفتارهای ناشایستی از خود نشان داده این بار با نوشتن این مطالب در فیسبوکش بحث و جدل زیادی به راه انداخته است.

وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در ادامه مطالب خود آورده است که معاونش به واسطه شدن برای ازدواج اعتقاد ندارد اما با این حال این مسئله وی را از تلاش از طریق فیسبوک برای یافتن یک شوهر مناسب برای معاونش باز نداشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار