کد خبر: 752674
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹
سرپرست تیم تراکتورسازی:
سرپرست تیم تراکتورسازی تبریز گفت: این تیم در بازی نیمه‌نهایی در تبریز میزبان برنده بازی تیم‌های نفت تهران با استقلال است.

ایوب ذوالفقاری  اظهار داشت: تیم تراکتورسازی در بازی با سایپا نمایش خوبی برابر حریف داشته و با شایستگی موفق به پیروزی شده و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی گفت: با این برد تیم تراکتورسازی به جمع چهار تیم پایانی این رقابت‌ها راه یافته و مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی این رقابت‌ها است.

بازیکن سابق تیم تراکتورسازی تبریز افزود: نتیجه بازی تیم‌های نفت با استقلال تهران در میزبان تیم تراکتورسازی تاثیری نداشته و تیم تراکتورسازی قطعا در این مرحله میزبان برنده بازی تیم‌های استقلال تهران با نفت تهران است.

سرپرست تیم تراکتورسازی تصریح کرد: تمرینات تیم تراکتورسازی از روز سه‌شنبه آغاز می‌شود و این تیم خود را برای بازی با تیم سیاه‌جامگان مشهد آماده می‌سازد.

تیم تراکتورسازی تبریز در سال 92 به عنوان قهرمانی جام حذفی دست یافته و در سال‌های 55 و 73 تا دیدار نهایی این رقابت‌ها صعود کرده بود، اما از کسب جام قهرمانی بازمانده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها