
احمد صفری اظهار داشت: با پیروزی که مقابل شهروند ساری کسب کردیم دوباره شرایط روحی روانی خوبی را کسب کردیم و با کمک کادر فنی و تلاش بازیکنان اجازه ندادیم که تعطیلات نیم فصل به روند رو به رشد نتیجهگیری ما ضربه بزند.
وی گفت: در مقابل شهروند چند بازیکن اصلی تیم محروم بودند و با لشگری نصفه و نیمه برابرشان صفآرایی کردیم، ولی برای بازی با تیم فردوسی شکر خدا همه بازیکنان حضور دارند.
بازیکن دبیری تصریح کرد: با تمریناتی که روی نقاط ضعف و قوت فردوسی در طول هفته داشتیم امیدوارم با کسب سه امتیاز خود را برای دیدار هفته بعد که دربی تبریز است آماده کنیم.
صفری در مورد بازی با فردوسی نیز گفت: مهمترین امتیاز بازی کردن با تیم فردوسی حضور ما در مشهد و در کنار بارگاه امام رضا (ع) است که همین امر یک انرژی مثبت برای بازیکنان دبیری است.
وی افزود: فردوسی از جمله تیمهای خوب لیگ است که به خوبی پاورپلی بازی میکند ولی ما هم نشان دادهایم که حریف دست و پا بستهای نیستیم و برای کسب سه امتیاز راهی این شهر شدهایم، چون در شرایط فعلی مساوی به درد هیچ کدام از تیمها نمیخورد.