کد خبر: 749644
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
شهردار منطقه پنج تبریز:
شهردار منطقه پنج تبریز گفت: پارک جنگلی آرپا دره سی با دارا بودن موقعیت و جایگاه جغرافیایی ویژه به یکی از اصلی ترین تفرجگاه ها و پارک های جنگلی تبریز برای استفاده شهروندان و گردشگران تبدیل می شود.

یعقوب هوشیار افزود: تمامی کاشت های امسال با گونه هایی مثل کاج، سرو،سوزنی برگ، اقاقیا و سنجد انجام شده چرا که در مواجه با کم آبی مقاومت بیشتری دارند .

وی افزود: سعی کرده ایم از  گونه هایی بهره بگیریم که برای آبیاری آن بیشتر از نزولات آسمانی استفاده شود .

هوشیار با اشاره به نوع آبیاری گونه های کاشته شده در آرپا دره سی اظهار داشت: با احداث یک مرکز سپتیک جهت جمع آوری و انتقال آب سعی کرده ایم مشکل آبیاری را در این پارک 400 هکتاری حل کنیم.

وی با بیان اینکه سیستم آبیاری آرپا دره سی به صورت مکانیزه خواهد بود، گفت:با انجام لوله کشی آبیاری این مجموعه از حالت دستی و سنتی خارج شده و به شیوه مکانیزه و قطره ای انجام می گیرد .

هوشیار در پایان به امکانات احداث شده در این پارک اشاره نمود و گفت: 22 راه دسترسی در داخل پارک، 60 آلاچیق در فاز 67 هکتاری این پارک نمازخانه، سرویس بهداشتی ، بوفه و مراکز خرید و سیستم روشنایی و نورپردازی از اهم امکانات این پارک است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها