کد خبر: 748992
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
رئیس اداره تبلیغات اسلامی اسکو خبرداد:
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو از فعالیت 120 هیئت مذهبی در شهرستان اسکو خبر داد و گفت: کارت «عشرخوانی» ویژه مداحان شهرستان اسکو صادر می‌شود.
حجت‌الاسلام مظفر رجب‌زاده  در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ماه محرم بهترین فرصت است، تا فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر احیا شود، زیرا غفلت از فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر موجب کم‌ رنگ شدن باورهای اعتقادی می‌شود و اگر در دوران امام حسین (ع) مردم نسبت به اجرای امر به معروف و نهی از منکر بی‌تفاوت نبودند واقعه عاشورا شکل نمی‌گرفت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو عاشورا را مهم‌ترین مکتب انسان‌ساز و مدرسه تعلیم و تربیت عنوان کرد و افزود: مهم‌ترین درس پیام عاشورا و قیام امام حسین (ع) ولایت‌پذیری است و یاران واقعی سیدالشهدا در سخت‌ترین شرایط ایشان را تنها نگذاشتند و هیئت‌های مذهبی و مداحان باید در این ماه از فرصت‌ها به خوبی استفاده و مباحث را تبیین کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو در ادامه از فعالیت 120 مذهبی مجوزدار در سطح این شهرستان خبر داد و افزود: با تلاش و برنامه‌ریزی انجام گرفته تعداد 120 هیئت مذهبی دارای مجوز و شناسنامه‌دار در سطح شهرستان فعالیت دارند که هیئت‌های مذهبی که تاکنون موفق به تشکیل پرونده و اخذ مجوز لازم برای هیئت نشده‌اند با مراجعه به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو پرونده و مجوز لازم هیئت را تشکیل داده تا در این زمینه با مشکلی مواجه نشوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها