رئيس انجمن توليدكنندگان لوازم خانگي با تشريح جزئيات عرضه لوازم خانگي داخلي در قالب طرح جديد دولت براي خروج از ركود، گفت: در اين طرح مصرفكنندگان از تسهيلات ۱۰ ميليون توماني با مدت بازپرداخت ۲۴ و ۳۶ ماهه برخوردار خواهند شد.
محمدرضا دياني در گفتوگو با فارس با اشاره به بسته جديد دولت براي خروج از ركود و عرضه لوازم خانگي توليد داخل به صورت اقساطي به مصرفكنندگان، اظهار داشت: با اجراي اين طرح، خريداران ميتوانند تا سقف 10 ميليون تومان از لوازم خانگي توليد داخل خريداري كنند و پول آن را در اقساط 34 يا 36 ماهه بپردازند. وي با بيان اينكه در طرح جديد دولت، مبلغ مربوط به لوازم خانگي مستقيماً به حساب توليدكنندگان واريز خواهد شد، افزود: در اين طرح با هماهنگي سيستم بانكي، پول لوازم خانگي به جاي اينكه به واسطهها پرداخت شود، مستقيماً به حساب توليدكنندگان واريز ميشود.
وي توضيح داد: در اين طرح به جاي اينكه وام بانكي بابت فاكتور خريد از فروشگاه پرداخت شود، به توليدكننده پرداخت ميشود كه در اين راستا حسابهاي بانكي از توليدكنندگان گرفته شده و به بانك مركزي ارائه شده است تا با اختصاص خطوط اعتباري از سوي بانك مركزي به بانكها، اين طرح اجرايي شود. به گفته دياني، خريداران ميتوانند تا سقف 10 ميليون تومان تسهيلات خريد لوازم خانگي دريافت كنند كه سود اين وام از سوي دولت 12 درصد اعلام شده است. وي با بيان اينكه بخشي از سود مربوط به وام پرداختي بانكها از سوي توليدكنندگان تقبل خواهد شد، گفت: هنوز اين رقم نهايي نشده اما در مجموع نرخ سود اين تسهيلات براي مصرفكننده 12 درصد خواهد بود. وي اجراي طرح جديد دولت را عاملي براي فروش محصولات انباشت شده در كارخانههاي لوازم خانگي عنوان كرد و گفت: اجراي اين طرح ميتواند باعث رونق توليد و حفظ اشتغال در صنعت لوازم خانگي شود.