کد خبر: 745162
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
با اجرای هنرمندی اسلامشهری :
نمایش کودکانه مانی و غول تنبلی با موضوع معرفی آسیبهای فضای مجازی برای کودکان در اسلامشهر به نمایش در آمد .
آمنه محمدرضا

در این نمایش کوکادنه به کارگردانی عباس طباطبایی  و با هنرمندی و اجرای جوانان اسلامشهری در محل سالن نمایش  مجتمع فرهنگی و هنری  شهید صارمی اسلامشهر به روی  صحنه رفته ، بخشی از آسیبهای  فضای مجازی  را برای  آگاهی خانواده ها و  نوجوانان ، با زبان کودکانه به معرض نمایش در آمده است .

نمایش  مانی و غول تنبلی به داستان پسربچه ای تنبل می پردازد که، تمام وقت خود را صرف بازی در فضای مجازی کرده و ازدرس و کتاب گریزان است ، او در ادامه مسیر با غول تنبلی آشنا می شود و در اثر این آشنایی دچار مشکلات بسیاری می گردد .

این نمایش با پرداختن به آسیب های بی سوادی درجامعه و نقش و تأثیر سوادآموزی بر روی افراد ، کودکان را به تحصیل و پرهیز از تنبلی و برخورد مناسب با فضاهای مجازی تشویق و از منظری نمایشی آن را بیان می کند .

قابل ذکر است که، نمایش فوق زیر نظر انجمن هنرهای نمایشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تا 20 مهرماه جاری در2سانس مختلف از 9صبح الی 13عصردرفرهنگسرای شهید صارمی واقع در سلامشهر، فلکه دوم قائمیه ، جنب مجتمع مسکونی جوانان  به روی صن می رود ، آماده پذیرای عموم علاقمندان خواهد بود . 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها