کد خبر: 745043
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۷
فرهي عضو انجمن نساجي كشور يكي از مهم‌ترين مشكلات برندهاي متفرقه در سطح بازار فرش را عدم شفافيت در ارائه اطلاعات به مشتريان ذكر كرد و افزود: در بسياري از موارد مشاهده شده در شناسنامه فرش‌ها از عبارت «طرح 500 شانه» يا «طرح 700 شانه» استفاده مي‌شود در حالي كه اين فرش‌ها كيفيتي به مراتب كمتر از مندرجات شناسنامه دارند و به جاي فرش 500 يا 700 شانه فروخته مي‌شوند.
وي با تأكيد بر اينكه براي اين منظور بايد از فروشگاه‌هاي معتبر خريد كنيد، ‌گفت: بزرگ‌ترين مركز عرضه فرش‌هاي ماشيني و دستباف كشور طي هفته جاري در منطقه يافت‌آباد تهران راه‌اندازي مي‌شود.
علي فرهي مدير عامل آقاي فرش ايران گفت: اين مجموعه در فضايي به مساحت 6 هزار متر مربع و در بازار يافت آباد تهران واقع شده و با عرضه فرش‌هاي 20 برند معتبر فرش ماشيني ايران فعاليت خود را آغاز خواهد كرد. وي با بيان اينكه در حال حاضر افزون بر يك هزار واحد توليدي در صنعت فرش ماشيني كشور فعاليت مي‌كنند، افزود: براي تجهيز و راه‌اندازي مجموعه آقاي فرش تلاش كرده‌ايم محصولات شركت‌هاي معتبر و صاحبان برند در اين صنعت را عرضه كنيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار