کد خبر: 744791
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
معاون ارزي بانك مركزي خبر داد
معاون ارزي بانك مركزي با اعلام اينكه سوئيفت در ۱۲ بانك كشور فعال است، گفت: مطمئن هستم پس از اجرايي شدن برجام چند ماه بيشتر براي يكسان‌سازي نرخ ارز زمان نياز نخواهد بود.
به گزارش «جوان»، غلامعلي كامياب در جلسه‌‌اي كه با حضور هيئت آلماني برگزار شد در مورد استفاده از سوئيفت و توان سيستم بانكي ايران براي استفاده از آن پس از نهايي شدن برجام گفت: هم اكنون 10 تا 12 بانك ايراني از سوئيفت استفاده مي‌كنند.
وي ادامه داد: مطمئن هستم پس از اجرايي شدن برجام بانك‌هايي كه از تحريم خارج مي‌شوند با كمترين مشكل قادر خواهند بود از سوئيفت استفاده كنند. وي با اشاره به صراحت قانونگذار مبني بر لزوم يكسان‌سازي نرخ ارز گفت: دليل عدم يكسان‌سازي ارز ناشي از تحريم‌ها و عدم توانايي براي انتقال منابع ارزي بود. با اين حال تلاش‌هاي بانك‌مركزي باعث شده شكاف بين نرخ رسمي و نرخ بازار از 20 درصد به حدود 10 درصد كاهش يابد.
كامياب همچنين در خصوص سرنوشت نرخ ارز پس از اجرايي‌شدن برجام گفت: به عنوان مقام مسئول در بانك مركزي نبايد در اين خصوص اظهارنظر كنم، زيرا اين كار دخالت در بازار است.
قدر مسلم نرخ ارز بايد طبق واقعيت‌هاي اقتصادي و براساس مكانيسم عرضه و تقاضا در بازار ارز تعيين شود و بانك مركزي فقط نوسانات زودگذر و هيجاناتي را كه منجر به بروز شوك مي‌شوند جلوگيري مي‌كند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار